Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Egykezes zongoradarab a Vivotól
- Két új egyszerűbb Qualcomm rendszerchip érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
daninet
üzenetére
az a baj, nem tudom mit csinálsz rosszul, sőt abban sem vagyok biztos, hogy rosszul működik, csak nem az elvárt eredményt kapod és az zavar, holott a jó működés van, csak mást szeretnél.
Én tucatszám rakok össze buttonboxokat, kormány vezérlő panelt (simhez) és sosem volt még gond rotaryval
de használtam saját terhelés megosztóhoz is rotaryt, na ott kicsit macerás volt, mert a megszakítások gondot okoztak, de végül jó lettA képen a legutóbbi rendszer, 2 arduni, 8 rotary, 28 nyomógomb + 4 rotary nyomógomb, LCD és RGB led kijelző

Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Call of Duty: Black Ops 7
- Path of Exile 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 32gb ddr4 ramok
- Jabra Evolve2 40 headset
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL LC OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Update 12.15. 18:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold