- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
ekkold #17861 üzenetére
Nem ez a gondom. Nem a kóddal van bajom, a kódot megoldom. Hanem hogy 1) nem működik a pullup ellenállás az enkóderből csak zajt kapok, elég hozzáérnem az enkóderhez és random számokat darál, videót nézd meg amit linkeltem.
2) amikor hozzáadok egy pullup ellenállást (az arduino sajátját vagy külön) akkor értelmezhetetlen jelet kapok vissza pl 3 sor 0, előző hsz példa mutatja. Due is ugyanezt csinálja, annak sokkal gyorsabb a processzora. De betöltöttem próbaképp a mintakódot arduino.cc-ről (ami soros kiírás nélkül dolgozik) ami szintént tök random irányt dobál, hogy jobbra vagy balra fordítottam.Bármilyen mintát nézek pl az arduino.cc-n vagy akármelyik google első találat sehol nincs pullup ellenállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest