Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• biker

nagyúr

Üdv
    Hogy lehet egy Arduino Leonardo-t elfelejtetni a windowsal, illetve megváltoztatni esetleg a kártya azonosítóit?

Probléma:
    van egy EDTracker nevű fejkövető giroszkóp. Első amit vettem hibás volt, nem indult el, összeomlott, stb Ezt telepítette a win10 a játékos gépre és egy laptopra is, ameddig próbáltam éleszteni, sikertelenül. egy hónappal ezelőtt.
    Az eszköz kétféleképpen települ, soros portként és joystick eszközként 3 tengelyen. Normál esetben.
    A hibás eszközökön Arduino Leonardo néven vagy bejelentkezett vagy nem.

Az új eszköz tökéletesen feléled, bejelentkezik mint EDTracker, de utána felismeri a win és átvált Arduino Leonardora. Ezzel összevész a másik eszközömmel aminek szintén ez a neve, de a probléma, hogy ennek a neve EDTracker lenne!
    Ez soros porton az edtracker szoftverrel hibátlan, működik a 3 tengely, de joysticcként nem ment.
    ekkor jutott eszembe, van egy harmadik laptop, amin soha nem volt a rossz régi modul feltéve. Bedugtam, 3mp múlva hibátlan, 1db com port, 1db EDTracker joystick vezérlő, és működik a 3 tengely.

Visszadugtam a játékgépre, megint nem működik.

Ekkor elkezdtem hardware ID-ket túrni és DeDevice megoldásokat keresni, a lényeg, hogy az USB eszköz neve EDTracker, de a játékvezérlők közt már Arduino Leonardo nevet kap, mert a windows eszközkezelőben benne van, hogy eszköz első telepítése 07.15 és azt tölti be. Hiába távolítom el, akár a nirsoft féle eltávolítóval, valami cacheből előveszi a régi infót, ehhez a VID of 2341 and PID of 8036 két azonosítóhoz, és betölti hogy arduino leonardo és nem megy a joystick.

Hogy lehet ezt megoldani, vagy kitörölni végleg (reinstall win nélkül) az előzményt, vagy más ID-t adni a kártyának?
    a soros eszköz neve legalább mindig EDTracker, de az USB eszköz más nevet kap, érthetetlen módon.
    [kép] [kép] [kép]
    Az eszköz biztos hibátlan, másik laptopon tesztelve, így a supportjuk is elfogyott, ezt ők se tudják megmondani.

Új hozzászólás Aktív témák