- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- A Watch6 teszteli a Wear OS 6-ot
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Üdv
Hogy lehet egy Arduino Leonardo-t elfelejtetni a windowsal, illetve megváltoztatni esetleg a kártya azonosítóit?Probléma:
van egy EDTracker nevű fejkövető giroszkóp. Első amit vettem hibás volt, nem indult el, összeomlott, stb Ezt telepítette a win10 a játékos gépre és egy laptopra is, ameddig próbáltam éleszteni, sikertelenül. egy hónappal ezelőtt.
Az eszköz kétféleképpen települ, soros portként és joystick eszközként 3 tengelyen. Normál esetben.
A hibás eszközökön Arduino Leonardo néven vagy bejelentkezett vagy nem.Az új eszköz tökéletesen feléled, bejelentkezik mint EDTracker, de utána felismeri a win és átvált Arduino Leonardora. Ezzel összevész a másik eszközömmel aminek szintén ez a neve, de a probléma, hogy ennek a neve EDTracker lenne!
Ez soros porton az edtracker szoftverrel hibátlan, működik a 3 tengely, de joysticcként nem ment.
ekkor jutott eszembe, van egy harmadik laptop, amin soha nem volt a rossz régi modul feltéve. Bedugtam, 3mp múlva hibátlan, 1db com port, 1db EDTracker joystick vezérlő, és működik a 3 tengely.Visszadugtam a játékgépre, megint nem működik.
Ekkor elkezdtem hardware ID-ket túrni és DeDevice megoldásokat keresni, a lényeg, hogy az USB eszköz neve EDTracker, de a játékvezérlők közt már Arduino Leonardo nevet kap, mert a windows eszközkezelőben benne van, hogy eszköz első telepítése 07.15 és azt tölti be. Hiába távolítom el, akár a nirsoft féle eltávolítóval, valami cacheből előveszi a régi infót, ehhez a VID of 2341 and PID of 8036 két azonosítóhoz, és betölti hogy arduino leonardo és nem megy a joystick.
Hogy lehet ezt megoldani, vagy kitörölni végleg (reinstall win nélkül) az előzményt, vagy más ID-t adni a kártyának?
a soros eszköz neve legalább mindig EDTracker, de az USB eszköz más nevet kap, érthetetlen módon.
[kép] [kép] [kép]
Az eszköz biztos hibátlan, másik laptopon tesztelve, így a supportjuk is elfogyott, ezt ők se tudják megmondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Motoros topic
- Projektor topic
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest