Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
softguner
csendes tag
válasz
gyapo11
üzenetére
Én abszolút málna párti vagyok, mert olcsó és ha valakinek a debian nem jön át, akkor ott a WinIOT Core. Egyetlen egy nagy hátránya van, ha sok szenzor van rajta, akkor képes seggre ülni ha gyenge a tápellátás. Szerintem egy fokkal sem megbízhatatlanabb mint egy Uno, de hát ízlések és pofonok. Arról nem is beszélve, hogy ha valaki otthon van Java-ban (sajnos én nem), az nagyon meredek lakásvezérléseket tud összehozni.
Nyílván ha az ember csak webes termosztátot akar készíteni, akkor a legkézenfekvőbb egy ethernet shield, mert az sd kártyán egy pofás honlaphoz eférnek a tartalmi elemek. Nekem ezzel csak az a bajom, hogy itt ennyiben meg is állt a történet, nem skálázható tovább. Ok tudom hogy soros kommunikációval annyi arduinot kötünk össze "amennyit akarunk", de ez szerintem akkor is csak Basic megoldás, egy elektromos termosztát, nem pedig egy lakásvezérlés alapja.
Viszont itt a jön "de" rész. Ha csak termosztát kell, akkor a málna drága és körülményes. Én abból indulok ki, hogy az ember legalábbis én úgy működök, hogy ha valami kész mindig eszembe jut valami, hogy húú basszus még ezt is össze kellene hozni
Ezért vagyok málna párti mert ott van is rá lehetőség.Rátérve az áramellátásra. Itt egy jó példa a málnához. [Málna pc 100% napelemmel]
A megjelenítésre, meg itt is alkalmas a tablet, vagy bármi, mert az apache alatt olyan honlapot csinálunk amilyet akarunk. Innentől kezdve meg nem is kell külön megjelenítő. Plusz a stabilitásra ott a példa, hogy a napelemes málna már évek óta üzemel.Nah most jól bepromóztam a Raspberryt az Arduino topicban

Új hozzászólás Aktív témák
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- BestBuy topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezért vagyok málna párti mert ott van is rá lehetőség.
ekkold