Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
CR-nek szoktuk itthon mondani, vagy forrasztóvíz (azt hittem, hogy ez a hivatalos neve, de utánanéztem, nem
), rozsdamaró, ilyeneknek, de inkább CR-nek. A doboza ilyen, gondolom ez is van benne, apám szokta venni, sose kérdeztem, hogy eredeti doboza-e. 10-12 éve tudok forrasztani (Weller pákám nincs, csak pisztoly, 75W-os), azóta használok/használunk itthon ilyet hozzá, lemarja a koszt, egy pötty, és nagyon szépen megfogja mindig, amit kell a forrasztás. Enélkül van, hogy 5x kell megforrasztanom valamit, mert elengedi, úgyhogy enélkül nem is szoktam próbálkozni a forrasztásokkal.
Szép kis pöttyök lettek, nem hatalmas ormótlan buckók, úgyhogy tudok forrasztani szépen pisztollyal is.
Képet már nem tudok mutatni, mert mivel nem jutottam semmire, szétszedtem az egészet, mármint az Arduino részét, kipróbálom a Nano-val. Próbapanellal összedugdosva jól működik, szerintem a Pro mini-m adta meg magát.
(Lehet, hogy ezért is produkálta mostanában a kékhalált a windows is, ha csatlakoztattam a géphez.)
Ha ráforrasztottam mindent a Nano-ra, arról küldök képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), rozsdamaró, ilyeneknek, de inkább CR-nek. A doboza ilyen, gondolom ez is van benne, apám szokta venni, sose kérdeztem, hogy eredeti doboza-e. 10-12 éve tudok forrasztani (Weller pákám nincs, csak pisztoly, 75W-os), azóta használok/használunk itthon ilyet hozzá, lemarja a koszt, egy pötty, és nagyon szépen megfogja mindig, amit kell a forrasztás. Enélkül van, hogy 5x kell megforrasztanom valamit, mert elengedi, úgyhogy enélkül nem is szoktam próbálkozni a forrasztásokkal.
Képet már nem tudok mutatni, mert mivel nem jutottam semmire, szétszedtem az egészet, mármint az Arduino részét, kipróbálom a Nano-val. Próbapanellal összedugdosva jól működik, szerintem a Pro mini-m adta meg magát.
(Lehet, hogy ezért is produkálta mostanában a kékhalált a windows is, ha csatlakoztattam a géphez.)
ekkold