Új hozzászólás Aktív témák

• basaharc502
    aktív tag

No, hát kipróbáltam a 2-őt picit komolyabba. Mivel régóta nem játszottam mmorpg-vel, amolyan szódával elmegy kategória, viszont archlord hangulatot csak nyomokban tartalmaz, sőt...Nagyon nem látom még úgy át a játékot, de az már látszik, hogy a szokásos trendnek igyekeztek megfelelni, dungeonok és raidek...és questek, amik a 10 éves játékokban még elmentek, de ma már nagyon unalmasak. A játékmenet nekem sokkal lassabb az első részhez képest, egyesével öldösni a mobokat nekem nagyon lassú, bár lehet magasabb szinten megváltozik a helyzet. Grafika elég érdekes, jó lenne, ha lehetne állítani a színeken. Itt-ott egész jól eltalálták, néhol meg mintha megremegett volna a készítő keze és maxra tolta volna a narancsot... Képességekről még nemsokat tudok mondani, majd magasabb szinten. Tárgyak hullása nem rossz, legalább ebben nem vérzik el, jó, hogy nemcsak a questekből lehet 1-2 jobb tárgyat kiszedni, hanem a mobokból is hullik azért jobb/rosszabb, így talán a kereskedem majd beindul. Gemek, reinfek stb még kicsit ismeretlen, legalábbis a kinézetük, szokni kell...

Szerk: Zene...valami baromi monoton, nintendo filing. Az első rész zenéjét kb a diablo 2-höz lehet hasonlítani, annyira szép, jól megkomponált...itt sajna ilyennel (még) nem találkoztam.

Összességében ha nem archlord 2 lenne, akkor azt mondanám, hogy f2p-nek elmegy, érdemes lesz ránézni 1-2 hónap múlva. Mivel azonban nem ez a helyzet, egyenlőre azt mondom kérem vissza az első részt.

Új hozzászólás Aktív témák