- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cimp
senior tag
:: A csomagadatbázisok szinkronizálása...
core naprakész
extra naprakész
community naprakész
alarm naprakész
aur naprakész
:: Teljes rendszerfrissítés indítása...
nincs teendő
Már majdnem egy hónapja. Ez a telepítésem több mint 2 éves és napi szinten rányomok a pacman -Syu/-Syyu ra és mindig frissített. A PC-s Arch-om frissít most is, a raspberry-s verzió szarakodik. És az utolsó frissítés előtt is volt egy kéthetes kihagyás amikor nem akart frissíteni. Olyan mintha az ARM repokkal nem foglalkoznának. Telepítés megy, mert pont tegnap raktam fel a yay-t. AUR-ból is telepítettem sonarr-t, radarr-t, ...
A -Syu állítja, hogy nincs teendő.
A repo-ra ránézve az utolsó frissítés valami május 25 talán. Csak már az is eszembe jutott, hogy esetleg a repo-k lettek átköltöztetve más url-re és át kellene írni a mirror file-t, vagy valami hasonló huncutság... -
cimp
senior tag
Sziasztok!
ARM (RPi 4) majd egy hónapja nem frissül. Előtte is volt ~2 hét amíg nem frissült, akkor felment egy jó nagy csomag, azóta megint nem frissül. Van ennek valami oka, vagy valamit be kell állítani? -
cimp
senior tag
Sziasztok!
Van egy régi intel atom lapom, Arch-al használom fileservernek. Az utolsó pacman Syyu után nem indul. Emergency módban indul és panaszkodik, hogy nem találja az UUID=... a rrot fs-nek. Emergency módban a dev alatt valóban nem látszik egyik meghajtó sem. Ha bebootolok egy Arch install usb-vel, akkor simán fel tudom mountolni a root meghajtót (az usb /mnt -jébe, mint telepítésnél) megnézve az UUID-je ugyanaz. futtattam az "mkinitcpio -p linux" -ot, "grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg" -t (természetesen arch-chroot után), már újra toltam linux, linux-firmware, linux-headers-t... Már imádkoztam is (káromkodás is megvolt), mit hagytam ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged