Hirdetés
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
vargalex
Az is tartalmaz QT-s függőségeket, tehát nekem ugyanúgy kuka.
Frawly
De milyen funkciógazdagság kell? Nekem max annyi kell, hogy beállítható legyen, hogy .torrent file betöltésekor ne indítsa el automatikusan, hogy kiválaszthassam hogy azon belül mely fileokat töltse le, és kész. Ennyi. Meg persze rendben, és gyorsan szedje le. Ennél több nekem nem kell. Nem akarok statisztikát meg ilyeneket nézni. Jöjjön le, ami kell nekem, aztán kész
CLI változatot én is kipróbáltam a böngésző miatt, de ugye böngészőt nem nyitogatok az infóhoz, pláne hogy az erőforrásigényesebb.sati
Tranmission-gtk nekem lazán hozza a 921Mbit/sec-et. A Digi-m ugye 1000Mbites, szal majdnem a teljes sebességet hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Kés topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Formula-1
- VR topik
- Mazda topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Lenovo X390 i7-8665 16Gb ram, 512 Gb NVMe, érintő kijelző, számla, 1 év garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
CLI változatot én is kipróbáltam a böngésző miatt, de ugye böngészőt nem nyitogatok az infóhoz, pláne hogy az erőforrásigényesebb.
BoB