Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Telemax GSM Szerviz Kft.
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Nálam tökéletesen lefutott a frissítés a blogban leírtak alapján, abszolút problémamentes eddig az egész. Annyi változás történt hogy a Whisker menuből az utoljára használt programok listájára rezetet nyomott, de mást nem vettem észre.
Én mondjuk alapból szoktam nézni minden nap a blogjukat, még amikor Chakrát használtam egy rövid ideig még ott szoktam hozzá.
Nekem az a véleményem, hogy azzal a géppel amit használsz, egyszerűen rossz helyen állnak felette(d) a linux csillagok... mást nem tudok erre mondani, valszeg a gépedben van valami HW, amit nem komál a linux, vagy valami...
Én körülbelül 5-6 féle disztrót próbáltam ki ezen a notebookon (volt köztük ubuntu meg származékok is) és mindegyik működött, Debian is, minden. Én csak szimpátiából választottam a Manjaro-t.
-
_Dumber_
őstag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
vmware-ben van egy Gnome-os Manjarom. Azért raktam fel mert a páromat ezzel készülök "meglepni"

Azon lepróbáltam, de rendesen végigment és működik is.
Valószínű, hogy speciálisan a Te gépedet nem komálja....
Új hozzászólás Aktív témák
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB