Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Ismét Arch van fent. Az Ubuntu-n nem futott (elhalálozott) a CS2. Annyit már "fejlődtem", hogy image-ből rakom fel.
Arch archinstall egy profi cucc. Előtte is fel tudtam tenni, de így ezerszer könnyebb.
Tetszik benne, hogy friss, különösebb polírozás nélkül, érintetlenül vannak benne a szoftverek. Azt hiszem alapból a flatpak be van kapcsolva, legalábbis, ha Gnome-al telepítem igen, de teljesen megkerülhető!
Amilyen programokra szükségem van, az van natívan is, szükségtelen számomra flatpak.
Ja! És sokkal gyorsabb, mint az Ubuntu!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB