Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Most van az első komolyabb szívásom Arch-al. Eltűnt a /usr/sbin könyvtár tartalma, a frissítés le sem futott emiatt, mégegyszer elindítottam, ekkor már lefutott de a /usr/sbin tartalma nem állt helyre. Pár program és az nfs service hiányolt dolgokat onnan ezeket symlinkeltem a /usr/bin ből a /usr/sbin-be, de gondolom ez nem jó megoldás. Googleban nem találtam semmit hogyan állítható helyre e könyvtár tartalma, attól tartok újratelepítés lesz a vége, nagyon jól összelőttem a rendszert az évek során, úgyhogy nagy meló lesz az újrarakás. Visszatettem a gépbe egy régi 84%-os samsung 840 120-as ssd-t, feldobtam a debian 11-et tesztelni, hülyét kaptam a telepítőtől, volt pár kör mire átverekedtem rajta amit akarok, egyéni partícionálás, titkosított root. Meglepett de a telepítőt leszámítva kellemes csalódás a debian, sokkal összecsiszoltabbnak tűnik a 11 mint a korábbi változatok, debian desktop environment-el raktam fel, ez gnome-ot jelent, az ubuntu alaptelepítéshez hasonló cuccokkal.
Van ötletetek a /usr/sbin mappa tartalmának helyreállítására ? Szeretném megúszni az arch újratelepítést.
Van artix is telepítve, azzal eddig nem volt komolyabb szívásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Last Epoch
- OLED monitor topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Windows 11
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Witcher 1 Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
BoB