- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A Honor profi iPhone másolásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Készül a 200 megapixeles iPhone
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
üzenetére
Hát ez az. A leírásban meg azt írja, hogy az új rendszer már Arch, és egy lighweight WM került bele a régi Gnome helyett, és le is írja, hogy ez a Fluxbox lett. De amúgy eléggé puritán ez a weboldal. Mondjuk én amúgysem hiszek a számítógépen, notebookon való minőségi zenehallgatásban. Ahhoz kellene egy nagyon jó DAC, viszont amennyibe az kerül, annyiért meg lehet venni jó DAP-ot is már, és akkor semmi szükség a gépre, ráadásul totál mobilis lesz így az egész, és bárhol használható lesz. Én ezért is hagytam az egészet a fenébe anno.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB