- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Nem szeretnék elhamarkodottan ítélni, de a 9 év GNOME --> Xfce --> (kevéske) Openbox után úgy tűnik, hogy i3 tilling alatt már-már gyorsabban navigálok mint a fenti "egerezős" DE-k bármelyikén
pedig még csak tegnap üzemeltem be és akkor is pusztán csak kíváncsiságból, viszont már most függője lettem.
A legfélelmetesebb, hogy még magam sem ismerem az összes billkombót, de amit használok az nagyon logikusnak és átgondoltnak tűnik. Szinte adja magát, és a konfigurálás sem igényel rakétamérnöki diplomát, szóval tényleg nagy tetszik!
Tilling-gel most ismerkedőknek szerintem ideális választás.
ps.:
Korábban volt egy próbálkozásom a sway-el de sajnos már az elején összevesztünk, mivel még a böngészőket sem akarta elindítani... nem találta a displayt... Nyilván egy kis keresgélés után megoldhattam volna a problémát, de mivel mostanában elég kevés az időm így nem vesződtem vele. (majd visszanézek egyszer ha sok időm lesz
) Bár bevallom csábít a Xorg mentes élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pedig még csak tegnap üzemeltem be és akkor is pusztán csak kíváncsiságból, viszont már most függője lettem.
) Bár bevallom csábít a Xorg mentes élet.
BoB