Hirdetés
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Nem szeretnék elhamarkodottan ítélni, de a 9 év GNOME --> Xfce --> (kevéske) Openbox után úgy tűnik, hogy i3 tilling alatt már-már gyorsabban navigálok mint a fenti "egerezős" DE-k bármelyikén
pedig még csak tegnap üzemeltem be és akkor is pusztán csak kíváncsiságból, viszont már most függője lettem.
A legfélelmetesebb, hogy még magam sem ismerem az összes billkombót, de amit használok az nagyon logikusnak és átgondoltnak tűnik. Szinte adja magát, és a konfigurálás sem igényel rakétamérnöki diplomát, szóval tényleg nagy tetszik!
Tilling-gel most ismerkedőknek szerintem ideális választás.
ps.:
Korábban volt egy próbálkozásom a sway-el de sajnos már az elején összevesztünk, mivel még a böngészőket sem akarta elindítani... nem találta a displayt... Nyilván egy kis keresgélés után megoldhattam volna a problémát, de mivel mostanában elég kevés az időm így nem vesződtem vele. (majd visszanézek egyszer ha sok időm lesz
) Bár bevallom csábít a Xorg mentes élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
pedig még csak tegnap üzemeltem be és akkor is pusztán csak kíváncsiságból, viszont már most függője lettem.
) Bár bevallom csábít a Xorg mentes élet.
BoB