- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Nem szeretnék elhamarkodottan ítélni, de a 9 év GNOME --> Xfce --> (kevéske) Openbox után úgy tűnik, hogy i3 tilling alatt már-már gyorsabban navigálok mint a fenti "egerezős" DE-k bármelyikén
pedig még csak tegnap üzemeltem be és akkor is pusztán csak kíváncsiságból, viszont már most függője lettem.
A legfélelmetesebb, hogy még magam sem ismerem az összes billkombót, de amit használok az nagyon logikusnak és átgondoltnak tűnik. Szinte adja magát, és a konfigurálás sem igényel rakétamérnöki diplomát, szóval tényleg nagy tetszik!
Tilling-gel most ismerkedőknek szerintem ideális választás.
ps.:
Korábban volt egy próbálkozásom a sway-el de sajnos már az elején összevesztünk, mivel még a böngészőket sem akarta elindítani... nem találta a displayt... Nyilván egy kis keresgélés után megoldhattam volna a problémát, de mivel mostanában elég kevés az időm így nem vesződtem vele. (majd visszanézek egyszer ha sok időm lesz
) Bár bevallom csábít a Xorg mentes élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Hardcore café
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pedig még csak tegnap üzemeltem be és akkor is pusztán csak kíváncsiságból, viszont már most függője lettem.
) Bár bevallom csábít a Xorg mentes élet.
BoB