- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Google Pixel topik
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blasius
tag
Köszönöm szépen a választ!
Szerintem a rendszer és a driverek jók annyira amennyire lehetnek és fagyás tényleg csak ritkán szokott előfordulni. Ha meg néha megtörténik azt jó nehéz lenne kiszűrni hogy miért.
Először azon gondolkodtam hogy valahogy megerőszakolom a hibernálást; dd-vel elmentem a swap partíciót egy live cd-n, és újrafelhasználáskor valahogy visszaírom... vagy egy másik swap partícióként elmentem a másolatot és a grubot ráirányítom. De ennek a bonyolultsága azért már összemérhető a böngészőablakok újramegnyitásához szükséges erőfeszítéssel
...De köszönöm az ötleteket amiket adtál. Utánaolvasok hogy hogyan tudom a sessionoket elmenteni vagy a böngészőben vagy az ablakkezelőben, aztán hátha jutok valamire.
De ha a session visszaállításkor az internetcím a böngészőbe csak úgy beíródik akkor a holnap nem jelenik meg megfelelően, illetve a módosítások/beállításokat kézzel újra be jell vinni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...
BoB