- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ez amúgy milyen laptop volt? Meg melyik 4-es kernelág konkrétan? Mert elég hihetetlennek hangzik, hogy akármilyen 4.x-es kernel teljesen inkompatibilis legyen egy komplett géppel. Még ha valami GPU driver vagy hasonló terén nem is stimmel, akkor is szoktak rá lenni kerülőmegoldások. De örülök, hogy megoldódott végül.
(#6577) Lenry: szerintem egyedül vagy, de nem a napi frissítés miatt, mert az normális, hanem pikaurt nem használnak sokan, akik használnak is, azok is főleg csak az AUR-os csomagokhoz. Persze a pikaur is alkalmas a feladatra. Én pacmannal frissítek, az AUR-os csomagokat ritkábban frissítem (a forráskódból pörgetés miatt), ahhoz yay-t használok.
Egyébként nem kötelező Archon a naponta frissítés. Sőt, akár káros is lehet, mert belefuthatsz két frissítés közötti felemás állapotba, meg nagyon friss bugokba, amiket néhány óra alatt javíthatnak. Biztonságosabb néhány naponta frissíteni.
Én is naponta szoktam egyébként, bár mostanában alig van időm a gépre, ezért csak 3-5 naponta. uby mindig csesztet, hogy nem foglalkozok a Gentoo-val, de tényleg nincs rá időm, az Archra is egyre kevesebb. Az a mázli, hogy Archra nem kell sok időt elégetni, mert az mégis bináris disztró, meg azt már ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB