Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Ismét kellene egy kis segítség, mert elakadtam. Egy Androidos telót csatlakoztatok USB kábellel a rendszerhez. MTP protokollal szeretnék a belső tárhelyhez hozzáférni.
Ez Debian-on két csomag telepítésével működik. Tallózható a rendszer fájlkezelőjével a teló háttértára.
Elolvasva az Arch-Wiki-t.
[link]
Ezeket a csomagokat tettem fel:
-mtpfs 1.1-3, jmtpfs 0.5-2, simple-mtpfs 0.3.0-1 és go-mtpfs-git 20190802-1
Ezt is elvégeztem a wiki alapján.[archlabs@archlabs ~]$ mtpfs -o allow_other ~/mntListing raw device(s)Device 0 (VID=0b05 and PID=5f02) is a Asus Zenfone 2 ZE550ML (MTP).Found 1 device(s):Asus: Zenfone 2 ZE550ML (MTP) (0b05:5f02) @ bus 1, dev 2Attempting to connect deviceAndroid device detected, assigning default bug flagsError 1: Get Storage information failed.Error 2: PTP Layer error 02fe: get_handles_recursively(): could not get object handles.Error 2: Error 02fe: PTP Data ExpectedListing File Information on Device with name: (NULL)LIBMTP_Get_Storage() failed:-1Error 2: PTP Layer error 2002: Error getting friendlyname.Error 2: Error 2002: PTP General Error[archlabs@archlabs ~]$
Ezt is.[archlabs@archlabs ~]$ simple-mtpfs --device 1 ~/mnt[archlabs@archlabs ~]$
Az/etc/fuse.conf-ban kivettem a #-et auser_allow_otherelől.[archlabs@archlabs ~]$ cat /etc/fuse.conf# The file /etc/fuse.conf allows for the following parameters:## user_allow_other - Using the allow_other mount option works fine as root, in# order to have it work as user you need user_allow_other in /etc/fuse.conf as# well. (This option allows users to use the allow_other option.) You need# allow_other if you want users other than the owner to access a mounted fuse.# This option must appear on a line by itself. There is no value, just the# presence of the option.user_allow_other# mount_max = n - this option sets the maximum number of mounts.# Currently (2014) it must be typed exactly as shown# (with a single space before and after the equals sign).#mount_max = 1000[archlabs@archlabs ~]$Sajnos csak a "CD-ROM" jelenik meg a fájlkezelőben.
Mit kellene még csinálni?
Összegabalyodtam egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- HP EliteBook / ZBook topik
- Fotók, videók mobillal
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S10 Lite 128GB (Kijelző törött)
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB