Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Valamelyik oldalon egy leírásban láttam és azóta buzgón használom csomagok föggőségekkel való eltávolítására a pacman -Rscn parancsot. Hát most ráfáztam egy kicsit.
Felraktam a gnome gnome-extra csomagokat egy próba erejéig, majd eltávolítottam őket a szokásos pacman -Rscn gnome gnome-extra paranccsal. Hát csak néztem hogy utána nem volt net! Hát eltávolításra került a Networkmanager is! Telefonon megnéztem hogyan kell bekonfigolni a systemd-networkd-t, ezzel gyorsan megvoltam lett megint net. Aztán megnéztem pacman man oldalát és a -c --cascade kapcsoló volt a bűnös
-c, --cascade
Remove all target packages, as well as all packages that depend on one or more target packages. This operation is recursive and must be used with care, since it can remove many
potentially needed packages.
Mostmár csak az -Rs kapcsolót fogom használni föggőségekkel együtt történő eltávolításra, ha csak ki nem megy a fejemből
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB