Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Siriusb
üzenetére
Én már egész jól elvagyok az unalmas Mint Cinnamonnal, sose zavart, ha mindent elfelejtek ezt használva, régebben hopperkedtem, de kiutáltak már mindenhonnan, így leszoktam arról is.

Sajna tényleg rohadtul benne vagyok már az X-ekben, ismerem ezt az 1-es és 2-es pontot!

Esetleg pofára is mehet a dolog...
Az én pofámra mindig.
(#6139) májkimiki
Sok kezdő klóner nem is fog itt ilyen-olyan okokból kérdezni, így csak vesződik az ismeretlenek tengerében. Persze nincs nagy létszám, de anno a Manjaro topik is elindult, szinte csak olyan kérdések vannak ott is, ami nem az Arch topikba illik, eleve GUI-s a kérések jó része.
Szóval akkor kifejezeten Archklón hopperkedsz! Az is hasznos egyébként, az alapok ugyanazok, de mindegyik saját archot akar, ez nem igazán jó, hiába a home userek felé nyomakodnak. Egyik sem eredeti, ez a nagy helyzet, a Debianból ki tudott csirázni az Ubuntu és utána annak lettek deratívái, Archklónoknál ez igen ritka, bár minao láttam egy Manjaro klónt is már.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Digi topikban volt pár rüparasztó bunkó beszólás irányomba, arra utalt a kolléga!
ott is megszerettek hamar.
Van egy sim- em tőlük, de BP belvárosában belépve épületbe, kampeca lesz a jel, ezért kezdtem a topikjában érdeklődni......de nem kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 26
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Metal topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
BoB