- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Jó, de itt maximumra járatott prociról beszéltünk. Az 1 magra eső terhelés nem releváns, egy 12 szálas procinál azért ne számítson a 100% egy szálra eső terhelés, mikor az csak összességében a proci ~8%-a. Persze nem azt mondom, hogy nem magas nálam is, mert egy normálisan megírt OS-nél, drivernél max. 1-2% körül kellene, hogy legyen. De az ntfs-3g-nél megszoktam, hogy bloat, annál örülni kell, hogy támogatott az NTFS egyáltalán, hacsak lehet, tartós linuxozásnál kerülni kell az NTFS partíciók használatát.
De ext4-nél valóban én is sokallom azt az 5-25%-ot (egy magra 20-100%). Amit még nem írtam: nálam titkosítás sincs (vagyis van, de az hardveres, szoftveres szint felé transzparens). Szóval nem kellene ennyinek lennie, de azért attól messze van, hogy kimaxolja a procit, meg gondot okozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB