- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Fotók, videók mobillal
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
attilav2
üzenetére
Már el is küldtem privátban, ott válaszoltam. De valahová leírtam ezt ebbe a topikba is, mikor csixy csinálgatta magának a multibootos lemezeit. Neki sikerült a leírás alapján, sőt, annyira belejött ebbe a GRUB nélküli UEFI systemd bootba, hogy a végén vagy 9-10 disztró is bootolt neki ugyanezzel a módszerrel, az Arch systemd EFI loadere töltögette be mindet .conf fájl alapján. Szóval nem nehéz ez, csak rá kell jönni hogyan működik.
A legtöbb leírás feleslegesen ragaszkodik a GRUB-hoz, ez még Legacy BIOS MBR-es beidegződés, reflex.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB