Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
Nagyon off:

Lehet hogy felgyújtotok, de az Arch után (Xfce), ami fent volt a notebookomon (Dell E7270), most felraktam a Clear Linux-ot (Gnome). Tetszik ez is. Van pár dolog ami alapból megy (Bluetooth suspend után is kapcsolódik, nem kell Redshift az éjszakai melegebb színhőmérsékletű kijelzőhöz, valamivel gyorsabb, Shotcut itt 2-3x felvétel idő alatt encode-ol míg Arch alatt 5-6x volt a tempó). Viszont van pár szoftver ami nincsen még, bár telepíthető, pl Chromium/Chrome, Rawtherapee, Hugin amit használtam. Ezekkel még nem tököltem. Firefox is jó nekem, bár van olyan plugin, ami még nincs rá bár hamarosan lesz.
Telepítés nagyon egyszerű, SD kártyáról telepítettem, kb a next next ok szint. Minden működik amit eddig próbáltam. Van ami nem ok. A MPV lejátszóval nem nyitja meg az SMB-n lévő videókat. Fireox Google Photos-ban nem tudja lejátszani a videókat.
Eddig jó. Nekem simán használható.Nem off:
Arch alatt is és itt a Clear Linux alatt is az akku 34%-ig szépen merül, majd ott hirtelen 6%-ra esik és a gép lekapcsol alacsony akku töltöttség miatt. Az utóbbi időben mindig ezt csinálja. Szar az akku? Lehet ezt kalibrálni? Neten nem találtam a kalibrálásra infót.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

BoB