Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Igen tudom a +memória lenne az igazi, de ebben az évben kivitelezhetetlen lesz (autó motorjának és váltójának felújítása (ez most volt), nyaralás, magánműtét, motoros vizsga, motor + cuccok megvétele). Szal most minden másra kell költenem, de nem a notebookra.
Azért egy átlag user mikor belép egy üres Openboxos felületre, valszeg programhibára fog gyanakodni, mert egy nagy szürkeséget lát. Egyedül jobb clickre jön elő egy menü, ami 90%-ban kamu dolgokat ad ki
Onnantól kezdve vagy vadászik AUR-ból GUI-s programokat amikkel lehet ezt-azt állítani, vagy szépen kézzel szerkesztgetni az xml alapú fileokat. Ezutóbbit éri meg, mert az elején ahogy néztem 1-1 frontend-et csináltak pár funkcióhoz, de nem az igaziak. Érdemesebb megtanulni az xml fileok felépítését, meg egy kis python nyelvet. Amúgysem árt, mert ha követjük a minimalizmust, akkor a tálca ami mondjuk legyen polybar vagy akár tint2 ahhoz úgyis megint config fileokat kell szerkesztgetni, és megint csak xml vagy python, aztán jön a conky, dettó érteni kell a nyelvét, úgyhogy a GUI-s állítóknak ezen a szinten javarészt leáldozott.
Nagyon szeretem az Openbox-ot, de már egy jó ideje nincs fejlesztve, és félek, hogy ahogy halad előre a Linux, egyre kevésbé lesz kompatibilis vele, és a végén oda jutunk, hogy nem lesz már stabilan müködőképes. Pedig most zseniálisan stabil, egyszer sem fagy be, lassul be. KDE, Gnome, XFCE, Deepin mind-mind volt valami zűr (fagyás, nuku reakció) mikor anno probáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Onnantól kezdve vagy vadászik AUR-ból GUI-s programokat amikkel lehet ezt-azt állítani, vagy szépen kézzel szerkesztgetni az xml alapú fileokat. Ezutóbbit éri meg, mert az elején ahogy néztem 1-1 frontend-et csináltak pár funkcióhoz, de nem az igaziak. Érdemesebb megtanulni az xml fileok felépítését, meg egy kis python nyelvet. Amúgysem árt, mert ha követjük a minimalizmust, akkor a tálca ami mondjuk legyen polybar vagy akár tint2 ahhoz úgyis megint config fileokat kell szerkesztgetni, és megint csak xml vagy python, aztán jön a conky, dettó érteni kell a nyelvét, úgyhogy a GUI-s állítóknak ezen a szinten javarészt leáldozott.
BoB