Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Egy kis infó, aki esetleg hasonló cipőben jár.
Openbox alatt azt tapasztaltam, hogy a Termite ablak keretének egy része ott marad mikor bezárom. Plusz egy video tearing and smoothness youtube testnél akadozott a kettős vonal mozgása időnként (de tearing hiba nem volt). Ekkor még nem gondoltam volna, hogy a két hiba összefügg.
A lényeg, hogy én xcompmgr -t használtam kompozit managerként (könnyebb beparaméterezni, meg kevésbé robosztus, mint a többi, csak ezért választottam ezt).
A keret megmaradási probléma esetén erre gyanakodtam, mert előtte nem volt. Gondoltam fordítok elég időt a Compton-ra és kipróbálom vele. Nos Compton-t használva már nincs ablakkeret megmaradási probléma a Termite bezárása esetén, sőt. Most vettem észre, hogy a video tearing and smoothness teszt a youtube-on teljesen sima futást eredményez, így ezekszerint ezen hiba is a kompozit manager hibája volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Synology NAS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Linux felhasználók OFF topikja
- Battlefield 6
- 3D nyomtatás
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB