- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korobi
aktív tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
na akkor leírom mégegyszer.
ki tudom választani a hangkártyát, megjelenik a listában a rendszer ébresztése után, de hiába az van kiválasztva, nem az szólal meg.
használom a pavucontrolt egyébként, a skype-nál csak azzal tudtam rábírni még korábban egy másik rendszeren hogy melyik hangkártyán szólaljon meg#4257 spammer: fenn van mind a pulse audio és az alsa is
"és ébresztéskor nem érzékeli rendesen (nem tölt be valamit)."
igen én is valami ilyesmire jutottam, valamit összekutyul ébredés után, megpróbálom majd úgy hogy előbb bekapcsolom a hangkártyát aztán ébresztem a rendszert.
bár busszantó hogy ez a szituáció megmarad akkor is ha kihúzom majd visszadugom a hangkártyát. lehet nem csipázza...
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
ki tudom választani a hangkártyát, megjelenik a listában a rendszer ébresztése után, de hiába az van kiválasztva, nem az szólal meg.
BoB