-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korobi
aktív tag
válasz
PandaMonium #4260 üzenetére
na akkor leírom mégegyszer.
ki tudom választani a hangkártyát, megjelenik a listában a rendszer ébresztése után, de hiába az van kiválasztva, nem az szólal meg.
használom a pavucontrolt egyébként, a skype-nál csak azzal tudtam rábírni még korábban egy másik rendszeren hogy melyik hangkártyán szólaljon meg#4257 spammer: fenn van mind a pulse audio és az alsa is
"és ébresztéskor nem érzékeli rendesen (nem tölt be valamit)."
igen én is valami ilyesmire jutottam, valamit összekutyul ébredés után, megpróbálom majd úgy hogy előbb bekapcsolom a hangkártyát aztán ébresztem a rendszert.
bár busszantó hogy ez a szituáció megmarad akkor is ha kihúzom majd visszadugom a hangkártyát. lehet nem csipázza...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest