- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Két új Motorola telefon kapott foci-vb különkiadást
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
Tudom, hogy így kell, de még nem csináltam. Érdemes üríteni a cache-t? Van valami hátránya, ha ürítem? Gondolom nem viccből találták ki, hanem kéne megtartani, akkor nem tárolná a rendszer feleslegesen.
Szerk.: na, lefuttattam a pacman -Sc parancsot. Hát, ez nem jött be gyerekek, mivel a df -h szerint továbbra is 11 gigás a foglalás. Mindegy, mert van hely, eleve 50 gigát adtam neki, így soha nem fog elfogyni a hely cacheürítés nélkül sem. Szerintem nagyon pozitív ez a rollingozás, nagyon tetszik, hogy minden friss. Nem érdekel, hogy sok frissítést húz le, és több hely kell neki. A rendszer legyen friss, a Linuxban gyorsabban érkeznek a technikai újdonságok, pont ez az egyik nagy előnye a Win-nel szemben. Egy adott Win-kiadás adott esetben több/sok éves, míg egy modern rollingos Linux mindig friss, mint a patyolat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB