Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor23
senior tag
Üdv srácok! Goflexnet-en futó Archlinux NAS-om a pacman -Syu parancs kiadása után lefrissítette a már 1 éve futó rendszert, ezután sikerült telepítenem a minidla servert (rsz. frissítés előtt hiba kód volt). Azonban miután kiléptem, és újra próbáltam bejelentkezni ssh-n, megtagta a root-ként való belépést (felhasználóként be bírtam jelentkezni, de azzal nem nagyon lehet birizgálni a rendszert). Ezután kihúztam a tápját és újraindítottam. Na ez után már csak a hálózaton látom, hogy felcsatlakozik, de nem működik semmilyen funkció (ssh, samba, transmission). Gondolom most már csak egy újrainstallálás segít, ami nem nagyon hiányzott egy többé kevésbe belakott NAS után. Ha esetleg van valami más lehetőség, nagyon örülnék neki. Még egy kérdés: mennyire jellemző ilyen Linuxos rendszereknél, hogy rendszerfrissítés után összeomlik a rendszer? Jártam már így Ubuntu-s laptop-pal is, csak az annyira nem zavart, mivel egy ritkán használt gépről volt szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AliExpress tapasztalatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPad mini 6 A15 (2021) 64GB karcmentes - 100%-os akku
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB