- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, jelenleg polar ignite aktivitásmérő órám van, edzéshez (polar H10) mellkaspántot használok (ami tökéletes erre), az óra csak az idő mutatására és a napi egyéb aktivitás (séta, bicaj kb) mérésére kell, amikor nincs rajtam a pánt.
A polar viszont az egyéb aktivitásokat iszonyatosan túlméri. Olyan nap, amikor meg sem mozdulok, mutat nap végére 6-800 kcalnyi aktivitást, utána néztem, redditen is rengetegen panaszkodnak erre, hogy a nem edzéses mozgás becslése iszonyat túlmér.
Apple watch SE vagy akár a series 7 tud viszonylag pontosan annyit, hogy pl. ha egy nap mozgok 10e lépést meg bicajozok 5 km-ert, akkor ad egy reális 1900 (BMR)+ ~500kcal mozgás becslést és ez hétről hétre követhető egy felületen?
A polarral egy ilyen napra kihoz 3000+kcalt nekem, pedig minden adatom pontos, így meg pont semmit nem ér, az összes statisztikája kuka sajna emiatt, és átállítani sem lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Apple MacBook
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Túraautó topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged