Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
válasz
hitchins
üzenetére
Én nagyjából 3 éve használok a Samsung telefonjaim mellé egy Galaxy Watch 4 órát. Azért vettem meg mert érdekesnek találtam és mert kicsit kütyüb*zi is vagyok.
A munkám során a telefonom egy qi töltőn pihen és napközben töltődik. Azt vettem észre hogy amikor kimegyek az irodából a cégünk termelési területére (mindehol van wifi elérhetőség így az óra mindig kontaktban van a telefonnal) szinte a soha nem viszem magammal a telefont. Bármi értesítés vagy hívás van az látom az órán és ha fontos bemegyek és intézem ha nem akkor tudomásul veszem amit az órán látok.
Ezen felül az órán mindig látom az időjárást meg z eső valószínűségét amit nagyon megszoktam hogy mindig "kéznél" van az infó. Vannak az órán gyórshívó ikonok kirakva amivel azonnal tudok tárcsázni a telefon érintése nélkül.
Januárban vettem egy iphone-t és ahhoz még nincs órám és mivel felváltva használom a telefonokat az iphone-os napokon nincs órám és iszonyatosan zavar és hiányzik is.
Pont ezért ez UW2 amit rövid időn belül be fogok szerezni mert üzemidőben szerintem bajnok és a kijelzője is brutális. Az meg hogy az óra szoftveres része mennyire sima és gyors az elképesztő az androidos órám után.
Számomra egy okosóra nem marketing termék hanem egy nagyon-nagyon hasznos eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 3DMark 11 eredmények
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest