Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jacis

    nagyúr

    válasz hitchins #2172 üzenetére

    Én nagyjából 3 éve használok a Samsung telefonjaim mellé egy Galaxy Watch 4 órát. Azért vettem meg mert érdekesnek találtam és mert kicsit kütyüb*zi is vagyok.
    A munkám során a telefonom egy qi töltőn pihen és napközben töltődik. Azt vettem észre hogy amikor kimegyek az irodából a cégünk termelési területére (mindehol van wifi elérhetőség így az óra mindig kontaktban van a telefonnal) szinte a soha nem viszem magammal a telefont. Bármi értesítés vagy hívás van az látom az órán és ha fontos bemegyek és intézem ha nem akkor tudomásul veszem amit az órán látok.
    Ezen felül az órán mindig látom az időjárást meg z eső valószínűségét amit nagyon megszoktam hogy mindig "kéznél" van az infó. Vannak az órán gyórshívó ikonok kirakva amivel azonnal tudok tárcsázni a telefon érintése nélkül.
    Januárban vettem egy iphone-t és ahhoz még nincs órám és mivel felváltva használom a telefonokat az iphone-os napokon nincs órám és iszonyatosan zavar és hiányzik is.
    Pont ezért ez UW2 amit rövid időn belül be fogok szerezni mert üzemidőben szerintem bajnok és a kijelzője is brutális. Az meg hogy az óra szoftveres része mennyire sima és gyors az elképesztő az androidos órám után.
    Számomra egy okosóra nem marketing termék hanem egy nagyon-nagyon hasznos eszköz.

    iPhone 15 Pro Max,; Samsung Galaxy Z Fold 5; GoPro 8 black, XBOX Series S, Samsung Galaxy Watch 4

Új hozzászólás Aktív témák