- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
válasz
üzenetére
Nem teljesen ertelek tudtommal a sima 5 es a nike verzio kozt csak egy program es egy szij meg 1-2 watch face a kulonbseg. Szijat tudsz venni utolag is. Programokat is le tudod tolteni.
Watch faceben nem vagyok biztos.Ha mindenkepp nike-t akarsz akkor iratkozz fel.
En is telekomtol vettem, ha jol latom most is azt irjak nincs de ujabb keszlet varhato.
Amikor en vettem akkor is igy volt. Feliratkoztam a keszlet ertesitore es ahogy megjott a mail hogy van keszlet (kb masfel hettel kesobb) meg is vettem.Egy dologra kell figyelni: ha jon az ertesites rogton kell cselekedni mert negyed ora mulva mar lehet hogy el is fogyott.
En mikor megvettem 15 perc mulva mar ismet nem volt keszlet.Ja bocs a lenyeg. A cellular verziot nezd!
Ha elofizetesel veszed (gondolom ugy akarod) akkor van ra online kedvezmeny es igy az ara ugyanannyi mint a simanak. A sima GPS verziora ugyanis nincs + online kedvezmeny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Everest / AIDA64 topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest