- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
atomchicken #330 üzenetére
Nem fut valami alkalmazás a háttérben, ami megakadályozza az elalvást?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
don_peter #265 üzenetére
Akkor én a 100-ból az az 1-2 vagyok. Voltam ilyen helyzetben, az iMac-emben hasalt el a HDD, amit - mivel szériahibás alkatrésznek bizonyult - garanciaidőn túl ingyen cseréltek. Hazahoztam a gépet, visszaállítottam a friss Time Machine mentésemből mindent, ami kellett, és használtam a gépet, mintha mi sem történt volna.
Lehet ezen huhogni, csak nem érdemes, az adataiddal rajtad kívül soha senki nem fog törődni. Ha neked nem ér annyit, hogy néhány naponta ments, akkor így jártál.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én meg azt tudom ajánlani, hogy ha ilyen idióta volt a kedves posztoló, akkor vállalja a következményeit. Felnőtt ember, vállalja a tetteiért a következményeket.
Okádnom kell ettől a sunyi mentalitástól, meg a másik átbaszásától, szégyelld magad! Az ilyenek miatt került ez az ország az élhetetlenség szélére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest