Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #263 üzenetére
Nyilván nem állítok ilyet, de ha már kifizetek több mint 400eFt-ot egy gépért és tönkre megy alig fél éves használat után akkor a minimum, hogy felajánlják, hogy megpróbálják megmenteni az adatokat...
Persze felajánlották 2-300eFt-os áron amelyet egy külsős cég csinált volna meg. (ezen opció választásával automatikusan ugrik a garanciális csere)
Ja és azt is hozzáteszem, hogy a hibás SSD-ét kértem, hogy adatmentést végezhessek rajta, persze hiába mert ellenkezik az elveikkel(Én ingyen megoldottam volna az adataim mentését még, ha nem is 100%-osan)
Hozzáteszem készítek mentést más külső tárolóra, persze nem naponta és nem is hetente, de azt hiszem ezt egy átlag felhasználóra kivetítve elmondható, hogy 100-ból jó ha 1-2ember készít biztonsági másolatotokat rövid idő közönként.
Szóval nem értem a nyilvánvalóan szarkazmussal felruházott hozzászólásod miértjét.
Majd ha ilyen szituba keveredsz megérted milyen érzés több napi munkádat újból a szinte nulláról újra kezdened.Még jó, hogy volt egy 2-3hetes mentésem...
-
Kis Joe
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #263 üzenetére
+ airport routerel automatikusan hdd-ra is kimenti neked
-
volapapa
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #172 üzenetére
Na ide figyelj arról nem én tehettek hogy ha hibát csinálsz ne úgy old meg hogy te gyere ki belőle jobban az nem az én problémán hogy te neked annyi eszet nem kaptál hogy boldogulj az életbe ne másokat szólj meg hanem a saját dolgaiddal foglalkozz és tarts meg a véleményeidet azoknak akiket érdelek mert nem mindenki olyan szerencsétlen mint te.
-
sipi723
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #161 üzenetére
iStyle, Andrássy út...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest