Hirdetés
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumi
aktív tag
válasz
pethYeti #102887 üzenetére
Azért nem állhattam el, mert nem webshopban rendeltem, hanem bementem a boltba és a polcról vettem meg. Igazából nem is vettem észre / nem jelentkezett a hibát 2 héten belül, úgyhogy nem lettem volna vele sokkal előrébb ha neten rendelem meg és úgy megyek érte.
Meg hát valahol azt gondoltam, hogy a 2 hetes dolog alapvetően JÓ gépre vonatkozik, ha pl. nem tetszik, vagy megunom, vagy mittomén. Nem HIBÁS gépre, hisz egy HIBÁS gépet az én szememben 2 héten belül és túl is meg kéne javítaniuk/cserélniük kéne - ahogy amúgy ez van is minden más országban.
Egyébként ez a 2 hetes móka amúgy is felbsz teljesen, mert ugye arra van kitalálva, hogy ha nem tudod vásárlás előtt kipróbálni a terméket, akkor vissza tudd küldeni vásárlás után is. De a lefóliázott dobozos macbookot, amit a boltban veszel meg sem tudod kipróbálni előtte, szóval ha ez az indok, akkor akár arra is vonatkozhatna a 2 hetes móka..
Plusz nagyon ritka volt ez a konfig, és máskor is amikor volt akkor 1 nap alatt megvették az összeset belőle. Ráadásul azóta nem is láttam mióta én vettem 3 hete, szóval valószínű ez volt az utolsó.. Most már 2 hónapot kéne rá várni - ami szerintem egy vicc. Azonnal kell gép, nem 2 hónap múlva
Ergo kénytelen lettem volna / lennék más configot venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Asztalos klub
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13A2251 EMC3348 27% 13.3" Retina IPS i5-1038NG7 Iris Plus 16GB 500GB ujjolv gar
- HP Zbook 17 G3 - Nagy 17.3" kijelzővel - CORE I7-6700HQ
- Dell Latitude 5521 - 11. generáciiós - 15.6" - CORE I5 11400H
- ThinkPad T15p Gen3 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX 3050 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN Macbook Air 15 M3 8/256 Ezüst 100% akkumulátor
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest