Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• typical bro

csendes tag

válasz g4mer #1350 üzenetére

Úgy érzem a 14-15 nagyobb upgrade volt, mint most a 15-16. De egyik sem cserére sarkalló, még a 14-16 sem. Talán a 13-16 széria inkább. Bár akku élettartam miatt a két éves ciklus mondható megszokottnak ismeretségi körben is.

A kezdet kezdetén még azt is mondták, hogy majd a 15 Pro/Pro Max lesz az a bizonyos játékos telefon, példának okáért ott az AC Mirage. 14 Pro Max után lett 15 Pro-m egy totálkár miatt, de nem érzem azt a nagy változást. 15 Pro jobban forrósodik és iOS 18 óta olyan szintű gyorsasággal merül, hogy több, mint kiábrándító. Az Action Button amúgy nagyon jó cucc, viszont a fürdőszoba csempére esést a titán kevésbé bírja. :DDD

A feleségemnek 11 után lett 16 Pro Max. Bár nem nagy fanatikus, élete második iPhone-ja, de nem érzi azt a nagy változást (pedig ott már azért úgy érzem van bőven).
    A telefonját nyomkodva én is úgy érzem, az üzemideje miatt vagyok rá valamelyest irigy, amúgy kb ugyanaz a 15 és 16 széria. A munkaeszközként történő használtból fakadó napi két töltésem arcon röhögi azzal, hogy csak esténként tölti. Szóval ez lehet tényleg up, bár ha időre leosztom, a 14 Pro Max is hozta ezt a szintet egész napos használat mellett, 15 Pro Max ügyben nincs információm.

A 15 Pro miatt vagyok annyira bosszús, hogy örömmel tesztelném a Galaxy 25 Ultrát, mit fejlődött a zöld robot áttérésem óta eltelt 10 év alatt. Állítólag verni fogja 16 Pro Maxot, de hiszem, ha látom. Ha nem jön be, 17-18 szériáig talán nem maradok le semmiről, egy vertikális kamera elrendezésről meg AXX Pro prociról esetleg, bár az első jó eséllyel gatya. Szoftveres stabilitásban szerintem továbbra is hozzák a kötelező minőséget, mint az elmúlt években.

De ez csak szubjektív vélemény. :R

Új hozzászólás Aktív témák