- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12T - egytucat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
Foglalt név #1880 üzenetére
Nekem most semmi gondom nincs, a kamera is szuperul, gyorsan működik, makrólencsét is azonal vált. Viszont első nap amikor megvettem a telefont, majdnem vittem is vissza, mert elég furcsán működött, teljesen összecsúsztak az ikonok, kb rosszabb volt mint egy "szétesett" Android, de utána 1-2 nap alatt összeszedte magát és nincsen vele semmi gondom. Valami Nálad szerintem be lehet akadva, mármint szoftveresen.
-
kchris78
veterán
válasz
Foglalt név #1880 üzenetére
telepítsd újra. Ha nincsenek ilyenekkel tele a fórumok akkor egyéni gond... Ez egy tipikus hátránya a nagy újabban (pár éve) megjelent nyitottságnak.. Programoknak van lehetősége minden irányban teleszemeltelni és rátelepedni az oprendszer mélyebb részeire ezzel ilyen anomáliákat okozva. Főleg hogy bizonyos programok minden létező lehetőséget igyekeznek kihasználni monitorozásra/info gyűjtésre, olyan módon amilyen lehetőséget találnak a fejlesztőik az iOS-en erre... (FB, Insta, stbstb)
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest