Hirdetés
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
3 van. Ugye van az alap amit te mondasz 1-2x el. Van a zoom kamera ami az 5x es egység és van a wide és macrohoz használt ultraszéles. Ez a 3 kamera szenzor és lencse van telefonon. Plusz kiegészítve a LiDAR fotószenzorral és a elmaradhatatlan villanóval (vaku). Mindegyik objektiv más és más fokális távolsággal rekesszértékkel és markolással dolgozik, ez exif adatoknál és a hisztogram elemzésénél is látni lehet. Illetve ami számomra érthetetlen hogyha a főegység 48mpixel ami igazából hazugság mert 24 a nyers felbontás nem pedig lebutitás, szerintem a 48 már egy upscale feldolgozo algoritmusos dolog de az is lehet hogy az a nyers és a 24 a butított (alap szenzor felbontás) erre nagyon nem térnek ki kb sehol..Hogy akkor a makró, az ultraszéles és az 5x egység miért csak 12mpixel? Szerintem lett volna annyi hely hogy elfért volna 3 ugyanolyan szenzor is. Aztán lehet zöldséget beszélek majd aki jobban bele ásta magát kijavít.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formula-1
- BestBuy topik
- Politika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bitcoin topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest