Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Luser2000
üzenetére
Úgy sem megy
Érdekes, mert látszólag csatlakoztatva van, AI life alkalmazáson belül tudom állítani a Huawei hangerejét, kommunikál vele, de mintha nem hangszóróként kezelné, hanem valami más eszközként.
AI life nélkül Bluetooth eszközök között megjelenik, rányomok, de azt írja, hogy pairing unsuccessful. AI life telepítés után alkalmazáson belül simán látja és csatlakozik, utána eszközök között is írja, hogy connected, de ahogy írtam, mintha nem hangszóróként kezelné.
Jabra Elite 85H, Sony WF1000XM3, Harman Onyx Studio 7, Samsung Q930C gond nélkül mennek vele. És mint írtam, a Huawei gond nélkül ment az előző telómmal (Samsung) és a Windows-os laptopommal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 64GB gyári független gyári akku 95%
- iPhone 12 64GB gyári független új!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest