- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakany2001
senior tag
Amúgy én sem vagyok feltétlen megelégedve az üzemidővel, de egy 12 Mini-nél lényegesen jobb.
A melegedés inkább, ami rosszabb, de nekem most úgy tűnik hogy a 18.5 óta megoldodni látszik valamennyire.Ami pro, hogy utolsó kisebb méretű csúcstelefon, ha tudsz kompromisszumot kötni egy sima 16 néhány dologban jobb(üzemidő, könnyebb) és makró mód abban is megtalálható, x2 digitális zoom egészen rendben van, szóval kamerában nincs olyan hatalmas hátrány, viszont csak 60hz...
Kontra, hogy nem hibátlan de sok alternatív nincs.Ha jó áron hozzájutsz mindenképpen előrelépés, de a sima 16 elgondolkodtató.
-
patyil
tag
A 15pro az egyik leggyengébb "új" almás üzemidőben.
Mire használnád, hogy pro-t nézel? Nem jonne ki a keretből sima 15 vagy 16 uj közeli akksival?
Ugyan én sokat nyomkodom/telefonálok nekem a 15pro újkorában se volt egynapos, 5-6ora sot bírt nagyon max, aztán cseréltem nagyobb méretre.
bár ha miniről jöttél ez is hatalmas ugrás lesz valszeg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest