- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakany2001
senior tag
Amúgy én sem vagyok feltétlen megelégedve az üzemidővel, de egy 12 Mini-nél lényegesen jobb.
A melegedés inkább, ami rosszabb, de nekem most úgy tűnik hogy a 18.5 óta megoldodni látszik valamennyire.Ami pro, hogy utolsó kisebb méretű csúcstelefon, ha tudsz kompromisszumot kötni egy sima 16 néhány dologban jobb(üzemidő, könnyebb) és makró mód abban is megtalálható, x2 digitális zoom egészen rendben van, szóval kamerában nincs olyan hatalmas hátrány, viszont csak 60hz...
Kontra, hogy nem hibátlan de sok alternatív nincs.Ha jó áron hozzájutsz mindenképpen előrelépés, de a sima 16 elgondolkodtató.
-
patyil
tag
A 15pro az egyik leggyengébb "új" almás üzemidőben.
Mire használnád, hogy pro-t nézel? Nem jonne ki a keretből sima 15 vagy 16 uj közeli akksival?
Ugyan én sokat nyomkodom/telefonálok nekem a 15pro újkorában se volt egynapos, 5-6ora sot bírt nagyon max, aztán cseréltem nagyobb méretre.
bár ha miniről jöttél ez is hatalmas ugrás lesz valszeg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest