Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jók a meglátások nagyjából egyet is értek, viszont:
Tegnap olyan fagyás volt a 16 Pro-n az EasyJet alkalmazás megnyitása után, hogy semmit nem tudtam a telefonnal csinálni kb egy percig csak a narancssárga képernyő világított.
Ilyen még nem fordult el. Az viszont, hogy a GMailben két eszközön be vagyok jelentkezve, 16 Pro és sima 13 viszont az email értesítések 75%-ban csak a 13-on jeleznek nem tudom milyen bug lehet. Többször volt már újraindítva a telefon és mégsem jelzi...
-
xhege
veterán
Maximálisan egyetértek a leírtakkal. Számomra is jobb még az IOS, de erősen közelít egymáshoz a két rendszer. A droid fejlődik, az IOS pedig visszafejlődik. Régebben sem iPhone sem Mac esetén nem volt olyan gyakran, hogy indítsd újra az eszközt és majd helyreáll. Ezt szerettem benne a legjobban a droikdhoz vagy a Win-es laptopokhoz képest, hogy iszonyatosan stabil volt. Legalábbis az én felhasználási szokásaim mellett. Manapság bizony mindkét vasat újra kell időnként indítani, hogy helyreálljanak idegesítő anomáliák.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi