Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    LOGOUT blog

    válasz KISDUCK #49335 üzenetére

    Hát, semmi jó nincs az utóbbi hónapokban, és nem is néz ki úgy, hogy nagyon várható pozitív változás. Nem sok örömforrást találok, már azok között a dolgok között sem, amik érdekelnek/régebben lekötöttek. Searching for fucking meaning, but can't find it, at all. Már attól sírhatnékom van, mikor mondjuk a Lucky Starban Sōjirō az anyjáról mesél Konatának, pedig azért az nagyon nem egy CLANNAD ~After Story~.

    Hinamatsuri: Láttam már, pár új sorozatot néztem mostanában is, de jellemzően inkább régi favoritokat rakok be az elmúlt fél évben. ~900 tájékán már erősen megfogyatkozik az, ami mozgatna, és még nem volt meg.

    A múlt hétvégén meg végre megejtettem a nagy adatmigrációt, amit már 3 éve halogatok, van ~300 anime vinyón, ami nézésre szorul, de valamiért mindig halogatom. Ahogy a már látottak, de még nem kategórizált/átnevezett/infó fájllal ellátott százak egyesével való megcsinálását is. めんどくさい 。Ahogy ükapánk mondaná, pedig kéne, mert zavar, hogy már lassan több van ezekből, mint a készekből.

    A többnapos másolgatás után viszont rájöttem, hogy az élőszereplős filmek és sorozatok száma is jóval 100 fölé kúszott, amit korábban 56 vinyón szétszórva nem vett észre az ember, szóval lassan érik az a Plex szerver... :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák