Hirdetés
-
Mobilarena
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz
BÁ Nutrition #33468 üzenetére
Nalunk (kis cegnel vagyok jelenleg) nem kozlik.
En csak annyit tudok az egeszrol, hogy amikor a virus bejott 10-en voltunk a regioban, kozben 7-re csokkent a szam, de egesz vegig kint voltunk terepen es csinaltuk a dolgunkat es egyetlen kollegam sem kapta el eddig a pillanatig.
Oke mondhatnank, hogy alig volt ember az office buildingekben, kitol kaptuk volna el?!
De nem egeszen volt ez igy, csak az en helyeim kb 50%-a azonnal korba rakta az asztalokat plexi lapokkal es 1-2 het otthon let utan johetett vissza mindenki dolgozni.
Valoszinuleg szerencsesek voltunk eddig mind.A mostani kis cegnel kb 70 engineer van, plusz kb 30 az officeban, tobbi regiot nem tudom ott mik voltak, mert nem sok kommukacio zajlik a regiok kozott.
Annyit hozzateszek epp munkavaltasban vagyok, November masodik hetetol egy nagy cegnel leszek (CBRE) nah ott azert van alkalmazott rendesen, kivancsi vagyok ra, hogy ott mi a szitu ilyen teren
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Futás, futópályák
- ASUS notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- HP 17,3"FullHD IPS,core i5,GT930MX 2/4GB VGA,Vil.bill.16GB RAM,SSD,Szép
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon 7900XTX 24GB 3év Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest