- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
-
Dr. Mózes
aktív tag
Igen, elég húzós, de az eddigi repülős szimulátorhoz képes sokkal jobb ajánlat ( Flight Simulator 3D). Összesen 16db ingyenes és 11db fizetős gép van benne. 5db ingyenes és 3db fizetős pályán lehet kipróbálni a tudásunkat. De ez folyamatosan bővülni fog, mivel lehet benne repülőket és helyszíneket kérni.
-
Fitzgerald
veterán
Akkor kolcsonosen megnevettettuk egymast.
A keparanyhoz semmi koze a virtualis gombsornak.
Az alattad levo hozzaszolasban van a megfejtes.
De ha gondolod majd egyszer lemerhetjuk, hogy melyikunk gepeli le gyorsabban ugyanazt a szoveget, kevesebb hibaval. Te a swipe-al (vagy anelkul, de akkor aztan vegkepp semmi eselyed) szuttyogve touchscreenen, vagy en a fizikai billentyuzettel (en).
Amugy meg mindig csak arrol beszelsz, hogy te miert szeretsz szenvedni olyan dolgokkal, amelyeket sokkal egyszerubben, kenyelmesebben is lehet vegezni/csinalni.
Az okostelefon es a tablet is teljesen mas celra lettek "kitalalva", ha lehet ezt igy mondani.
Nem teljesen mindegy? Szettarom mind a ket kezemet.
Beviteli eszkozokrol beszelunk, felhasznaloi interfeszrol, multimedias szamitogepekrol... -
fatal`
titán
Nem foglalja el az egész kijelzőt, ha úgy állítod be. Attól még lassú lesz.
"számomra használhatatlan."
Ez már emberfüggő. Nekem 4,3" fölött az összes telefon túl nagy, a méret a hordozhatóság rovására megy, ráadásul egy kézzel nekem használhatatlan lenne. Én elvagyok a Mini Proval, bár egy 3,7"-os telefon jobb lenne, de most nem tudom lecserélni. Meg a vas is elavult már benne. -
fatal`
titán
"Pedig egy megfelelő billentyűzet programmal tökéletesen működik."
Nem azért veszik. Azért veszik, mert érintőképernyőn nem lehet gyorsan gépelni. Lehet itt bármilyen csodaswype vagy bármi, a fizikai bill. akkor is gyorsabb, és nagyobb szövegnél sokkal kényelmesebb is.
De a probléma pont az, hogy sajnos nem gyártanak (normális) qwertys telefont. Az utolsó, nálunk is kapható normális eresztés az Xperia Pro (és Mini Pro) volt, közel 2 éve.
-
Fitzgerald
veterán
Nem, nem ennyi. Ha a platform tamogatja, akkor miert ne?
Akkor nem kell eger sem, es billentyuzet sem android platform ala.
Minek?
Vegulis ott az erintokijelzo...ami meg egy eleg gyerekcipoben jaro technologia.
Szerinted miert jelennek meg pl. qwerty billentyuzetes mobil eszkozok?
Miert hasznal a legtobb ember egeret a trackpad helyett a laptopjan?
Miert kell nekem a droidos jatekban kontroller?
Ugyanaz a valasz mindharom kerdesre.
Neked nincs szukseged ilyesmire. Ertjuk. -
Fitzgerald
veterán
Mi folyik itt, rosszul vagy? Vagy csak te sem tudsz olvasni?
Kosz hogy megmondtad, mit tegyek.
Adjal ra penzt, veszek!
Kit ugattam le? Miert vennek konzolt?
Nem ertem az osszefuggest, lehet hogy azert, mert nincs?
A Bakost ajanlom neked is, mielott legkozelebb marsz.
Gyere at, kolcsonadom az enyemet. -
TazLeacher
nagyúr
Úgy működik, hogy ez egy póbaverzió. Asszem az első 3 "menetet" le lehet nyomni, utána megveheted a teljeset ~10€. De megéri. 2 napja megvan PC-n, amikor szabadidőm engedi, ezzel játszom. Kb. 3 hónapja nem játszottam semmivel, mostanában nincs kedvem. Múlt héten elővettem a 2013-at, hogy kicsit bemelegedjek, szerda óta meg ezzel tolom...ma éjszaka is ez lesz, megint 2 után fogok lefeküdni.
-
-
intelMMX
senior tag
Azért mondom.
Tudod ez egy rácsodálkozó szócska amit extrém esetben használunk. Nem lehet csak úgy szórni mint a dikket(Gondolom tudod ez honnan van)
Amúgy kajak tiszta komoly! Csak kell egy rendes verzió ami horizontálisan működik normálisan és nagyon hajaz a Microsoft féle pasziánszra. Annál jobb nincs a földkerekségen!Próbáljátok ki a Bus Parking 3D-t. Anno biztos elfelejtettem megemlíteni, de nagyon jó játék!
-
MurdR
veterán
Maga a droid egy jó cucc. Az a szar, hogy az alap rendszert rootolgatni mert pucolgatni kell mert tele van minden sz.rral.
De ha belegondolsz, 20eft-ért van egy 7collos kapacitív mobileszjözöd, amivel tökéletesen tudsz netezni, ytozni, meg filmet nézni. Na meg ott vannak az alap játékok is, amiket csak ráadásként említenék meg. -
assemble
addikt
En azert elfogadnek ingyen egy iPhone-t. Persze nem azert hogy hasznaljam (nem jon szoba a korlatolt OS/hw/ecosystem, miniatur kijelzo, stb. miatt), hanem hogy eladjam valaki baleknek 200k-ert, es vegyek belole egy Nexus-t, a maradek ~100 ezer forintot zsebre teve
vegytek: sztem nem lehet kikapcsolni. Meg ugyebar pause-olni se lehet a jatekot. Sztem ezek direkt igy vannak, ezek hozza tartoznak a jatekhoz
-
fatal`
titán
Bocs, rosszat linkeltem:
-
intelMMX
senior tag
Majd a DosBox-ot kipróbálom mert kipróbálnám az NFS1et tabon.
Ami most nagyon érdekel az a Windows RT
Kíváncsi vagyok egy olcsó tabon hogy fut. Persze emulátorral. Csak nem tudom van e olyan ami ARM környezetet emulál.
Olyat lehet hogy pendrive-ról futtatni az emulált rendszert? Mondjuk hogy a VHD fájlt arról tallózom be...Makoj Akkor az olyan mint Tab One-n a 4.1.1 . 4.0-val szépen megy. 4.2vel meg majd kiderül. Remélem javítják a 4.1 gondjait benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest