-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
620 mb lesz a teljes WoW blitz játék, tehát kicsit több mint amit linkeltél, gondolom ez csak a telepítő, bocsi nem akadékoskodok, de a FB csoportban khm... páran már letöltötték innen onnan... és megkérdeztem, hogy mindennel együtt játékra készen mennyi lesz a helyigénye.
-
jonnyjoker01
veterán
Miiii már amazonon kapható is?
Egy hónapig nem eszek és következö fizuval meg is szerzem
Nekem a hangszóró + kijelző nagyon bejön, a tiszta AOSP hatalmas plusz, kamera pedig nem fontos számomra. Káva király Sony XZU-m van, szóval még az sem zavarna igazából, nekem bejön a kinézete
Szóval az én szemszögömből többet nyújt mint egy samu
Mondjuk nagyon gondolkoztam a Note 8-on is, eszméletlenül gyönyörű feketében. Majd ha megjön a fizu nehéz választásom lesz
-
jonnyjoker01
veterán
Kicsit off, de 100000% hogy ez lesz a kövi telóm játszástól függetlenül. Egyszer kipróbáltam a 120hzes ipadet istyleban és eszméletlen jó felhasználói élményt biztosít még az alap használat esetén is.
@sharp4: $700 amcsiban, magyaroszágon még kérdéses az is, hogy hivatalosan megjelenik-e,
szerintem netről majd 250 ezer körül juthatsz hozzá (áfával meg szállítási költséggel rászámolva), ha az ára nem megy le. -
-
Nem csak a reklámmentesség a különbség, hanem a pályák is mások. Ez a verzió konkrétan csak rajongók által készített pályákat tartalmaz.
Az eredeti játék végtelen számú pályát tartalmaz, vagyis random generált: Infinity Loop
Ez a változat tartalmaz pályaszerkesztőt: Infinity Loop Blueprints
És azóta még pár változat megjelent:
Infinity Loop: ENERGY
Infinity Loop: HEXEgyébként elvileg 2 különböző fejlesztőcsapatról van szó, de nagyon hasonlít a design (kvázi ugyanaz), így lehet, hogy csak nevet változtattak valamikor.
-
Amur
addikt
király akkor csak kozmetika..akkor a frászt érdekli milyen sárkány repked ott ...
Azt hittem ennél több fantázia van bennük.. de miért is lenne, elvégre az alapötletet is nyúlták az Egg Inc-ből.
Na mindegy a koppintások közül a legigényesebb az övék , azért maradok náluk. -
Amur
addikt
Amikor váltogattam a sárkánytojásokat, az alattuk lévő leírásokból vettem a bónuszokat.
Elég homályosan fogalmaznak ugyan, de vannak erre utaló mondatok.Hol tartok? Még nagyon az elején mert közben az ucsó 1 milliárdos trophy-val még küzdök az Egg Inc.-ben.
Majd utána huzzok bele a tiny-val.(most prestige-eltem elöszőr benne, és nem jegyeztem melyik drágakő volt éppen.. Most megint az elsőt tolom, vagy már a másodikat közben) -
nyisziati
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
Már gondolkoztam az oldal támogatásán korábban is, ára pedig egyáltalán nem vészes, szóval nem értem miért kéne 3rd party cuccokkal kikerülni a fizetést
Mondjuk igaz, mobilarena mint hírportál már nem olyan mint régen volt, de ha már ennyi évig használtam ingyenesen az oldalt szerintem megérdemlik a prémiumot.
-
Bozek
nagyúr
"szivesen invertalnam a szineket benne"
Lehet invertálni a színeket. Van ilyen lehetőség a beállításokban. Közben megvettem, egész jó. 20 pálya van benne, sok esetben a növények mögött elbújva található meg a keresendő cucc. Ahhoz meg rá kell először bökni a növényre, hogy meglásd.
-
nyisziati
veterán
Na tessék, itt hullana az ember újra az IAP-gödörbe.
Éppcsak megfogadtam, hogy "de sose", erre máris jön a kísértés, " ugyan már, csak 1500".
Egyébként 1800.Mondjuk vettem (a hétvégén!) egy ezresért egy csomag drágakövet, hogy gyorsabban haladjak, de pikkpakk elkölthető, és alig halad az ember. Pláne, ha a prestige gombot is nyomogatja.
Na mind1, mostmár tényleg nincs IAP, halad, ahogy halad. -
Bozek
nagyúr
-
Amur
addikt
majd jönnek a kinai,indiai,vietnami bér grindelők 200 ft-os órabérrel.
Mint annakidején diablo3-ban.(igaz ott komplett belső market volt még a goldra is. Farmolták is rendesen, majd adták el, igazi ropogós dollárért)
A blizzard viszont akkor lereagálta a negatív fellépést, és megszüntette a játékon belüli kereskedést. -
KISDUCK
addikt
Kipróbáltam, de most nem vágyok hack & slash típusú játékokra. Ez a hero manager ötlet tetszik, de sajnos ez a játék is halálra van bonyolítva (Legaue of Angels). A wowban nem volt így szétbonyolítva a karakterfejlesztés. Ilyen hero managerből még a Naruto ultimate ninja blazet próbáltam, de ott a nagyon sok töltési idő zavaró volt, pedig a telefonba volt kraft nyilván az appot írták meg gyengén, lehet oda kéne visszapártolnom annak ellenére, hogy elveszett az előző accountom, mert nincs benne google play link...
Ha valaki ismer más HERO MANAGER játékot akkor kérem jelezze!
-
KISDUCK
addikt
Szia!
A Legaue of Angels - Paradise Land kapcsán írtam rád. Sajnos nincs topikja és az android játékos topikban csak téged találtalak meg. Te játszol még ezzel a játékkal? Esetleg van pár tipped a játékot illetően? Én most lv39 és BR490K körül járok.
üdv.:
kisduckszerk.: (shit fck, privátot akartam, na mindegy), Ha valaki játszik még eme játékkal és van pár tippje írjon bátran.
-
törölt tag
-
Micsurin
nagyúr
Egy ideje read onlyban tekergek erre már....
Tapasztaltból mondóm (C#, Unity Engine), nem bonyolít annyira ha beleteszed pluszba, igaz többlet kódolás de nem rokkanna bele a fejlesztő.
Érdekesség: X One kontrollert a legtöbb komolyabb, pl Gameloft játék kezel. Sőt, még az RR3 is kezeli (EA-nak pedig nem erőssége a support), és a gáz kapásból nem "digitális".
Más: Shadowgun Legends bétába én is bekerültem, kíváncsi leszek.
-
T. I.
senior tag
Szerintem a moga már lehúzta a rolót. Facebook-ja nem frissül, support nincs,kérdésre nem válaszolnak. Szóval mogát már senki ne vegyen.
Az ipega és társait nem ismerem, de túl sok játékleírásban nem fedeztem fel a controller supportot. Mindegy is, tepsi telón elférnek azok a virtuális gombok. -
Bozek
nagyúr
Nézd már meg, amit linkeltél. Ezekben a találatokban még mindig a Moonton-ról van szó (amire egyébként kerestél is), nem a Tencent-ről. A videóban is a Mobile Legends szerepel (a Moonton játéka), nem a Honour of Kings (vagy Arena of Valor). Ez utóbbit készítette a Tencent és ez van az Index-es cikkben is.
(#29469) ZedMester: Te tudsz linkelni valamit arról, hogy a Riot perelte a Tencent-et?
-
mark!
őstag
az miatt a szar új kliens miatt hagytam abba a játékot. beletoltam 3 év alatt ~2k órát és kb. 5perc alatt eldöntöttem hogy abbahagyom.
pedig fizettem is rendesen, vettem az rp-t hetente.. ebből is látszik, hogy leszarják a communityt és a véleményeket. már egy éve lassan hogy vaingloryzok, teljesen más, de sokkal jobb. -
Bozek
nagyúr
Ezt hol olvastad? Amúgy a cikkben is le van írva, hogy a Riot Games tulajdonosa a Tencent (2015. december 16. óta 100%-ban csak az övék). Érdekes egy per lenne, még akkor is, ha a Riot amúgy teljes függetlenséget élvez. Egyébként a Moonton-t perelték, akik viszont tényleg másoltak.
-
-
tomee007007
addikt
-
Nem, itt nincs értelme teljes játékról beszélni, mert ez egy CCG. Hiába fizeted ki a 25 eurót, nem lesz meg az összes kártyád, sőt... A 25 euró csak a "teljes" single player rész, de azok is csak gyakorlatilag ellenfelek. És ráadásul az is előre borítékolható, hogy rengeteg kiegészítő fog megjelenni a játékhoz, csak úgy, mint a Hearthstone-hoz.
-
törölt tag
A nevezett játék BŐVEN a komoly kategória,szerintem, bár én nem szeretem van ennél jobb is.
kőbaltás
ezeket próbáld ki, én nem igen találkoztam bennük csalással... [3D Pool Ball
]Pool Break 3D Billiard Snooker
az utolsó most is a telón van kedvencem, bár már online inkább csak a pool-ra talál ellenfelet,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tenisz topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest