- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Hol érted el kb. a falat? Level 5 vagyok, a hőseim is kb. ott vannak. Arénában nem haladok, de a singleplayer és a questek még simák. Aréna amúgy is repetitív, ugyanolyan csapatok jönnek, amíg nem lesz valami balance-olás. Mindenki a törpe harcossal tankol, a bárd csajjal(csaj? nem tuti csak a neve miatt) meg halbreddel nyomul, melette a 4. váltakozik.
Az uncsi, de a többi része miatt még fenn marad egy ideig. -
Rigormortiis
veterán
Akkor jól láttam, telefonos gameplayeket elnézve, hogy elég alacsony a framerate harc közben.
Komolyan nem értem a Squaret...kapásból tudnék 10 olyan általuk ps2re kiadott játékot mondani, amik ha megjelennének mobilra, rögtön megvenném 20 dodós áron. Erre kiadnak egy Last Remnantot...
-
jonnyjoker01
veterán
Én játszottam vele (csak azért hagytam abba mert dopaminkúrázom magam, minden játékot töröltem a codm kivételével )
A béta alatt játszottam vele és nekem a kedvenc idle játékom egyrészt a téma miatt, valahogy bejön ez a ninjás scifi, másrészt pedig tök jól lehet benne haladni annak ellenére hogy rengeteg fejlesztési opció van. Továbbá az is nagyon tetszett, hogy az aktív játék része nem unalmas folyamatos gombnyomogatás, hanem lehet taktikázni a skillekkel, hogy minnél tovább juthassunk egy életben, több erőpontot szerezve. Az enemyk, bossok is olyanok, hogy cserélgetni kell a skilleket hogy a leghatékonyabbakat használjuk ellenük.
Missionok és a riftek is tök jók, prémium pénznemet is könnyű a játékban szerezni. Mindenképp ajánlom idle fanoknak. A játék a héten jött ki a béta fázisból.
-
jonnyjoker01
veterán
Szerintem ebben a játékstílusban (roguelike random skillekkel) még mindig a Soul Knight a legjobb. Ez is f2p, de itt mindent meg lehet venni in-game currencyből, továbbá a fegyverek is random droppok a kraftoláson kívül, így nem kell ládákat nyitogatni prémium pénzért. Most le is töltöm, hogy az Archero után hagyott űrt kitöltse
-
nyisziati
veterán
Hát azért az Asphalt 8-ban sem volt semmi úgy játszani, hogy egy versenyen, ha az első háromban végeztél, akkor kaptál 3-4 ezer dollárt.
Egy komolyabb kocsi volt 3-400 ezer dolcsi + fejlesztések (még ugyanannyi). És volt vagy 50 kocsi...
És akkor ott voltak a tournement-ek, ahol már a versenybe is vissza kellett forgatni a pénzből, hogy nyerj, különben egyes autókat nem szerezhettél meg. Úgyhogy még lassabb volt a haladás. Ez aztán ki tudta nyírni a játékélményt. -
Kasya
nagyúr
Iszonyat lassu a jatekmenet:
- Ha egyszer belépsz, majd ki, akkor a következő inditásig van csak IDLE. Amint egy nap kétszer belépsz, onnantól már nem fog a hatterben farmolni....
- Aktiv jatek mellett sem gyorsabb a haladas, mint automatan.
- Az elso "szintugras" az 500-as szinttol lehetséges. Én harom napja farmolok, de még csak a 350-es szinten vagyok. Igy is ugy, hogy a telefonon orakig hagyom futni a jatekot...Igy nagyon nem ajanlom. Csak nagyon mazochistaknak, vagy kinia lelkuletueknek
Arrol nem is beszelve, hogy egy egy ujrakezdes alig ad "fejlesztesre valo medalt". A jatekot gyorsitani se lehet...
-
Saccco
nagyúr
Ahogy elnézem eléggé kompetitív. Csak úgy lehet előrébb jutni, ha valakit lenyomsz. Ebből viszont arra gondolok, hogy IAP nélkül egy szinten túl esélytelen lesz a játékos.
Még nem próbáltam, de szerintem nem lehet megszakítani a versenyt (háttérbe rakni a játékot). Ez is zavar.
Pedig így elsőre tetszene.
-
Kobudera
tag
Szia! A válaszodat köszönöm, és az észrevételedet is. Érdekelne az amit a nyers fordításra értesz. Ha lehet konkrét példával alátámasztva. Minden építő jellegű kritika jól jön. Továbbá úgy van megcsinálva a dolog, hogy nem a módosított apk-t kell megosztani, mivel mindenki a saját apk-ját tudja majd megpacthelni. Illetve van amihez még az sem kell.
-
Peaceliker
addikt
Tök érthető és korrekt a magyarázat is. Marha jo játék, érezni benne az igazi rpg hangulatot. Sztem sosem lesz payforwin, akkor inkább legyen fizetős. Amúgy 2 karival toltam végig, de dailybrute ot szedem azóta is mindkettővel (már több mint 70 haja folyamatosan
), most nagyon várom a frissítést. Majd dobok valamennyi lét a játékba, mert megérdemlik. Mondom ezt úgy hogy sosem adok pénzt játékra.
-
Jumbozorz
senior tag
Most kezdtem 52. pályán. Nagyon tetszik a koncepció, de az a fránya IAP.
Véges időm van, de szeretek játszani, viszont "értelmetlenül" nem. Be kell látnom, hogy nincs értelme a free játékokat elkezdeni, mert előbb-utóbb mindig az IAP csapdájába kerülök akármilyen típusú játékkal kezdek el játszani. Természetesen vannak fizetős játékok amik tök jók, de szeretem, ha online összemérhetem a tudásomat a játékostársakkal.
No mindegy. Köszönöm. Szerintem abbahagyom, mert mióta feltettem a kérdésemet máshol is olvastam, hogy a 100+-os pályákon "megáll" a játék...
-
jonnyjoker01
veterán
A baj itt az, hogy nem is a Blizzard csinálja a játékot.
Továbbá érdekes Reddit poszt ami összefoglalja hogyan kezelik a kritikát: [link]
Szerk. NetEase-el partnerek, de látszik a videók alapján, hogy egy crusades of light reskin -> ebből arra lehet következtetni hogy csak az artwork a blizzard szerepe a játékban. Semmi innovativitás.
@tuki2200: újra írom, NetEase a partner. F2P tucatjátékokat csinálnak, videók alapján biztos hogy egy reskin a Diablo.
-
Amur
addikt
Sajnos az amerikai piac (és persze még jópár "kényelmes" régió) elvárásai az agyatlan játékosok felől az egyszerűség.. mobilon meg pláne nem akar még szerencsétlenkedni, plusz perifériát csatolni..
Úgy szeretnek játszani, hogy másik kézben elfér a chips, meg a kóla..(és semmi előítélet, ez az igazság..)
Amíg ez így van, addig sajnos az autoplay nem csak opció, hanem lassan alap elvárás..
De nem is érdekel, ha alapból kikapcsolható(mint pl. az asphalt9-ben, és ott inkább hátrányt jelent mint előnyt..).
Blizzardban kellett már csalódnunk, de talán kevesebbszer mint a mobilpiac jelenlegi "titánjaiban",
én bízom benne hogy tudnak valami új színt hozni erre a lassan mindent lesöprő platformra..
Nem láttam friss statisztikát, de nem kell jósnak lennem hogy azt érezzem, évek kérdése és az asztali gépek, játékkonzolok használata töredéke lesz a mobil gaming-nek.
Bolond lenne kimaradni a blizzard. érthető, de nekem az jön át, hogy nem tucatjátékkal akarnak bekapcsolódni az aranybányajáratba. Egészen kiemelkedő lehet ez még! Nálam pozitív a várakozás! -
_stick_
őstag
Engem ez a játék a Dragon Ball Dokkan-ra emlékeztet.
Rengeteg karakter, sok fejlődési lehetőség, iszonyat sok játékba ölt óra, mert hát ha event van, akkor event van. Amúgy szép a grafika és jó a hangulata, de ha nem sokban különbözik a dokkan-tól, és ez is napi X óra folyamatos játékot kíván a haladáshoz, akkor hamar törlés lesz. Ezt a stílust már kimaxoltam a dokkan-nal és nincs már benne több fantázia nekem. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest