- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Dehogy nincs wow helyettesítő játék Crusaders of light jelenleg a legjobb mmorpg mobil fronton nyár elején jelent meg! Szerintem jobb az order of chaos 1-2-től is. Én egy kanyi vasat se költöttem rá, és top 100 player között vagyok igaz irgalmatlan időt tettem már bele. Nézd meg szerintem nagyon ütős!
-
citkar
addikt
Sok droidon lehet állítani, nekem valami takarékos módban jelenleg pl lezárja az alkalmazásokat valóban és Viberen csak akkor látom az üzeneteket, ha megnyitom, illetve addig, amíg nem zárom be a háttérben, de ha bezárom, akkor nem kapom meg azonnal sem az üzenetet, se nem is hívhatnak.
Van még egy fokozat ezzel a bezárással kapcsolatban, vmi agresszív dolog, még az ébresztőt is kinyomja -
Micsurin
nagyúr
Egy hete jelentkeztem kb, két napja jött, hogy bent vagyok, és hamarosan a következő hullámmal elvileg jön a letölt. link is.
"Congratulations,
you have been picked to take part
in the Shadowgun Legends BETA!
We at MADFINGER Games appreciate your passion and willingness to help
us further improve Shadowgun Legends. You are already Legends
in our eyes.
We are distributing the BETA access in waves and your invitation is coming
soon. You will get to enjoy the Epic Single Player Campaign, Co-op and PvP
multiplayer, or just to have fun in the game’s Hub.
So stay tuned. We will be in touch with further instructions.
Thank you,
MADFINGER Team is looking forward to playing the game with you." -
Krill77
őstag
Köszi. De a minecraft nem vonz. Igazából a limbo es a m. valley szeru tényleg különleges jatekok érdekelnenek. Sajna braid nincs droidra. Illetve ps3ra volt egy "szél vagyok es virágokat szinezek" cucc (nevet mar nem tudom). Teljesen le vagyok maradva, úgyhogy 2010 ota (sot meg előbb) barmi jöhet. Esetleg valami gravitáción alapulo ügyességi.. Csak kijott minden évben par jo. Boxra volt a shadow complex. Asszem ez a neve. Ahoz hasonló is johet. ( lehet valami emulátor kellene feltennem)
-
Rigormortiis
veterán
Telltale játék többszöri újrajátszással? Hahaha. Plusz vicces, hogy magasan telefonon (droid/ios) a legdrágábbak, bármely más platformra olcsóbbak a telltale játékok.
Viszont nagyon gané módon vannak androidra optimalizálva (igazából máshova is, csak itt jobban kijön).
Töltse le az ingyenes első részeket, aztán meglátja, hogy megéri-e befizetni.
Nekem egyedül a Borderlandsos rész jött be, de az nagyon. Meg talán a Farkasos-nyomozós. De az meg ps vitán volt már-már játszhatatlanul tré módon portolva
De akkor már kihagyhatatlan játékok: Baldurs Gate-k, Xcom, Banner Saga, Shadowrun Returns, Kotor, Jade Empire. Ha echte telefonos játék kell, akkor a Kingdom Rush-okat tudom ajánlani.
-
törölt tag
Köszi, tehát létező dolog, és ezek szerint azért így van,hogy maga a játék pörögjön, a következő ligába már 201 van, ahol én tartok, a hangulata valóban magával ragadja az embert, engem csak ez zavart,hogy nem a tv közvetítésekben is látható rendes verseny darts van.
A játék edző módja offline is működik de virtuális pénzbe kerül 1 játék. (ez mondjuk marhaság szerintem...)
-
Bozek
nagyúr
Én a Monument Valley 2-t várom már egy ideje, de még mindig csak előregisztráció van rá. Ahogy látom, időközben megjelent a Galaxy On Fire 3 is, majd adok neki egy esélyt.
Más: Ismeritek a Gazdálkodj okosan című társasjátékot? Van Android-ra is egy ehhez hasonló, a Gazdálkodj, ami egész jó kis időtöltés lehet. Elvileg van benne Online játékmód is, de azt még nem próbáltam, csak a gép ellenit.
-
Bozek
nagyúr
Ez tényleg egyre zavarosabb. A Moonton ellen 2017 nyarán indult a per, igaz, 2016. augusztus 15-én Dan D. Nabel írt a Google-nek, hogy távolítsák el a Mobile Legends-et. Ami ugyebár pár nappal előtte jelent meg. Ekkor a Riot tulajdonosa már 100%-ban a Tencent volt. Arra vonatkozólag semmit nem találtam, hogy a Moonton-nak köze lenne a Tencent-hez.
(#29476) Kasya: Átjött, csak nem a cikkben szereplő játékról van szó.
-
penge111
addikt
Ismerős esett, nálam anno hasonló a Runes of Magic mmorpg esetén volt, de ott elég volt egy gép csak különböző mailcímek kelletek a bejelentkezéshez, és persze egy combos gép ami bírta én esetembe a 8-10 kliens egyidejű futtatását
(Itt gyorsba lvl 10-re kellett karikat felhúzni, mert ajándék fegyver erősítő tier köveket adott, azt hiszem, rég volt)
-
jonnyjoker01
veterán
-
törölt tag
Én meg a Sonny-t szerettem, és baromi jó utánérzésnek tűnik a dolog, ha elvonatkoztatunk a fizetős oldaltól.
Lehet pár nap után ráunok, de most jobban adja mint a hasonló Iron Maiden: Legacy of the beast -
mike1334
veterán
Ja jó játék...pár napig...aztán már inkább kényszer, hogy belépjek és elhasználjam az energiát, mint szórakozás...legalábbis nálam ez volt..pár hetet volt fenn...látványos meg nem rossz, de nagyon hamar monoton és kényszer jelleget ölt. Ha meg már nem a szórakozásról szól, akkor nem éri meg..de egy normális star wars kártyás játékot szívesen vennék (droidra, élőben tudom, hogy van)
-
Kasya
nagyúr
-
-
-
obligat
senior tag
nincs google apps a telefonomon, az egyetlen ami valamelyest megérné, az a googleplay, de azt sem használnám, tekintve hogy egyre több a fertőzött app ott is. Vagyis böngészőben indítom a playt, amit pedig ki szeretnék próbálni, azt apk-formában töltöm, azt lehet ellenőrizni víruskergetőkkel még telepítés előtt. persze az appok sem frissítik magukat automata módon nyakra-főre, ami ahogy észrevettem a stabil rendszer egyik feltétele. Viszont így nincs majd' egy giga semmire sem használt google-bloatware az eszközön.
-
Bozek
nagyúr
Én meg pont az ellenkezője vagyok. Igazából nincs időm órákat játszani egy játékkal, úgyhogy mostanában már csak a pasziánszt tolom. A nemrég ingyen beszerzett Defense Zone 3 Ultra HD-val is csak egyszer játszottam... Van még néhány játék, amit havonta 1-2 alkalommal előveszek pár percre, az Amazing Breaker, a Bag It!, a Can Knockdown 3, a sugar,sugar, esetleg a Human Resource Machine (de ezt már egyre ritkábban).
-
Amur
addikt
Nálam is a clash royale az egyik állandó, na meg az egg inc. de az egy tycoon, ott ha 4 óránként fél percre lépsz be is haladsz.
Azon kivül legtöbb játék amit kivánságlistára rakok, sokszor első indításig marad, mert pár perc után rájövök hogy nincs benne semmi amiért több időt érdemelne..
Óriási a választék, de nagyon kevés az igényes, jól kidolgozott mobil játék, amit hosszú távú szórakoztatásra terveztek!
Tanácsotokra a crashland-et bezsákoltam akcióban, de még nem volt időm tesztelni.
Lehet a DS-el is teszek egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest