- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
dethroner #1436 üzenetére
Persze, értem amit mondasz. Egyébként az is lehet, hogy elhamarkodottan írtam, hogy meleg. Mint írtam, előtte sokáig vacakoltam a hangszórókkal stb, és lehet, hogy túl korán néztem rá. Majd otthon megint ránézek a dologra. Ha meg melegszik akkor jön a mérés.
A sárga és piros vezetéket meg muszáj volt megcserélnem, mert ellenkező esetben minden kulcskivételnél illetve berakásnál teljesen újraindult. Én ezzel még meg is tudnék barátkozni, nem zavarna, mert kb 22-23 mp a teljes újraindulás, tehát nem egy vészes dolog. Csak ugye így tök sok mindent elfelejt (rádióállomások, hangszín stb). -
bl4ze
veterán
-
aero.
veterán
válasz
dethroner #120 üzenetére
Nekem Pumpkin, A-sure, Eonon es Xtrons van jelenleg is, semmi különbség nincs köztük. A leggyengebb lancszem a Pumpkin, 4.4-es, neha a szoftvere mar hulyeskedik, de idén lesz 4 éves. Androidos radiot meg nem lattam kesz kabel nelkul arulni, csak az auto specifikus atalakitot kell beszerezni az univerzalis 2 dinesekhez, ha nem iso a gyari. Mindegyik GPS-szel, USB, tolatokamera elokeszitessel jon.
Az eonon, joying es xtrons is csak annyit csinal, hogy custom launchert telepit + mar europaban is safety tesztelt keszulekek. Konkretan ketszer irtam az eononnak egy tamogatasi uggyel kapcsolatban jopar honapja, azota tosznak valaszolni.
Fw frissitest nem fogsz kapni semmire, na az kamu mindegyiknel.
-
Dacy
újonc
válasz
dethroner #39 üzenetére
Köszi!
Közben kicsit utánanéztem a dolgoknak és ez a Joying elég jó vételnek tűnik. Ahogy néztem, csak ez a márka támogatja a "fast boot"-ot, valószínű a tied is olyan, ha mindig ilyen gyorsan bootol.
Ez az új kiszemeltem, szerinted? Ahogy nézegettem, szinte ugyanolyan, mint amit te vettél a Subaruba, csak nem típusspecifikus a csatlakozója, ami nekem mindegy is, mivel az én autómban ISO van. A középkonzolom is szabvány 2 DIN-es, úgyhogy tökéletesen bepasszolna, és még olcsóbb is mint az Xtrons. -
tigerscorpio
aktív tag
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
dethroner #23 üzenetére
Igen. Ez bizonytalanitott el. Mert a boison klonja elvileg az euvani. Ahogy olvastam. És eZ még annak is a klonja lenne? Benne volt az autóban. Szóval nem külön vásároltam. Az elején nincs márka jelzés.a boisonnak van.
Illetve a rendszer infók miatt is a boisom meg az eunavi jött ki a keresőben. -
acsati
aktív tag
válasz
dethroner #10 üzenetére
Árban 50-90ezer forintot szeretnék rászánni, ez már beszereléssel együtt. Nem tudom mennyire reális, irreális ez, de többet úgy gondolom nem érné meg belefektetni, mert nem fog az autó értékén már dobni, csak számomra lenne kényelmi szempont.
Fizikai gomb igazából mindegy, hogy van-e vagy nincs, nyilván kényelmesebb lenne a hangerőt tekerővel állítani, de ez nem lenne kizáró ok, ha csak érintős. Hasonlóan vagyok a mérettel kapcsolatban is, nagyobb legyen, mint a telefon és a felbontása se pixelhalmaz legyen.
Felhasználási cél számomra a legfőbb 3 dolog: zenelejátszás (mp3), navigáció (akár általam telepített iGo) és tolatókamera kompatibilitás.
Bekötéshez, kábelezéshez sajnos meg nem igazán van közöm, azt muszáj leszek majd valakire rábízni, ha sor kerül rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest