- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Van egy isudar PX6 készülékem. Elment róla a bal hátsó csatorna. Hangszóró, kábelezés rendben. Erősítő chipet cseréltem (TDA7851), de a hiba megmaradt sajnos, nem tudom hol keressem a hibát tovább. Van valaki aki ilyesmi fejegységeket javít? -
silver10
aktív tag
válasz
silver10 #5397 üzenetére
Végülis most már Alin is találtam, de még drágábban.
Úgy néz ki, hogy az én közlekedő edényemhez való hasonló konfigok, ilyen árskálán mozognak.
[PX5 fejegység] -
silver10
aktív tag
Hali! Tud valaki az általam megjelölt forrásnál
[Sigmacaraudio]
előnyösebb áron más helyről ajánlani ilyen hardverkonfiggal (8x1,5MHz Rockcip, 4/64GB), az autómhoz méret és bekötés szempontból is ennyire kompatibilis fejegységet? Corolla1,6 2016/17 FL
[kép]
Amikor két napja emailben érdeklődtem náluk, mivel más adatok voltak a „product description" és más a „technical specification" résznél (ez utóbbit törölték is), még nem szerepelt külön fizetendő tételként a canbus decoder sem.. Ez amúgy llátszik is a weblapon, hogy utólagos. Korábbi autómhoz még Aliról rendeltem egy 2016/android6-os 2/16, 4 magos chippel szerelt Junsunt, ami egész jó is volt. Most sok kutakodás után sem találtam a kocsimhoz, mert annyifélét láttam Corollákhoz, de egy se tünt igazán passzolónak.
-
csiki52
tag
Rendeződött a fejegység gond, az eladó korrekt volt kicserélte olyanra amin ujabb szoftver volt.
Mint kiderült, az ALPS valójában JUNSUN V1 /én magam vettem ki a dobozábol/.
A fényerő gond jobb lett, az alkalmazások közül egy pár nem megy, de az inkabb a 3 ik fél fejlesztőinek hibája.
Ami nekem kell az végül is megy.
A legujabb /XDA-rol/ letöltött frissitést rá tudtam tenni
Tökéletesen möködik Android 11 lett /megnéztem nem fake /
a verzio 2022.04.22
BT verzio 21 ről 22 lett
android biztonságidátum 2020 rol 2021 05 hó
ez a legujabb firmware /álliólag/ ezt raktam fel8259P_军灿UI02v1280x720-国外11_v3_20220422.zip
[link] -
csiki52
tag
Eszembe jutott, hogy a másikon HAL9K romot használtam, és a fejlesztő soha nem az MCU-t kérte, hanem a procit /PX5/ és a sorozatszámot, aszerint küldte a programot, az MCU-t többször is cseréltem, lehet hogy ebben az esetben mégis jó lenne a junsun rom erre is?
Az MCU dátumában tér el a tiedtől de a tipusa /TS-G5/ ugyanaz, ha nem jol gondolom valaki csak megcáfol.
Az eladó elvileg ma ad választ van e megoldás. -
csiki52
tag
válasz
csiki52 #5379 üzenetére
sajnos erre az MCU-ra nem fejleszt senki ROM-ot ami rajta van nulla nem lehet testreszabni nem frissithető nincs hozzá semmi, bár a hardverrel megvagyok elégedve de lehet kidobott pénz lesz. Nem megy rajta a navradio + sem a kijelző fényereje a betüknél almenüknél halvány nem lehet beállitani /QLED/ az alapszoftver /launcher/ a leggagyibb amit láttam, Agama , Car launcher, Carwebguru-vel javitható némileg, de nem mindent lehet ezekkel sem beállitani
-
csiki52
tag
A minap több év után lecseréltem a bár jól müködő PX5 fejegységemet kicsi volt már a 7" kijelző nekem.
Beépitettem egy ujabb 9" kinai ALPS 825X PRO /MTK8259 es 8 mag CPU, MCU: TS-G5.201021(H)/
Sajnos utána jöttem rá, hogy nem készül rá alternativ rom. Eddig HAL9K romot használtam.
A hardware hasit, semmi gond vele, de a szoftver bár Android 10 katasztrófa nem frissűl az eladó sem tudja frissiteni.
Launcherrel alakitható egész jól müködtethető van ami müködik van ami nem, próbálom rárakosgatni amit kell.
Viszont eddig nem tudtam IGO-t rávarázsolni egy sem indul el a telepitéskor.
Az értesitő sáv nem marad nyitva elrejtődik nem tudok mit tenni.
A navradio+ nem müködik, igaz települ de hardwer inkompatabilitásra hivatkozva nem indul.
A kijelző QLED nem tudok normális fényt állitani, tul sötét és a menetrögzitő kamera képnél nagyon zavaró.
A tolató kamera kép rácsvonalak nagyon lassan reagálnak /kormányforditás/ a réginél ez jó volt.
Egyelőre ennyi hátha sikerül közösen jutni valamire.
Persze jó lenne ha valaki készitene /HAL9K, MALAYSK stb / rendes ROM-ot mert a hardware nagyon gyors és jó vagyis sajnálnám, ha ki kellene hajitani, GPS nagyon gyors és 4G simkártya tartóval antennával rendelkezik még a Digi kártyával is azonnal felépül a net.
Ez az uj fejegység:
Talán lesznek ötletek és n is szevesen megosztom a gyakorlati tapasztalatokat. -
psyhoka
csendes tag
Egy ötlet. Írja ki mindenki a jól működő kínai márkát amit használ, segíteni az épp keresőket. Köszönjük!
-
seger
addikt
Sziasztok
2007 C4 grand picassoba szeretnék valami androidos egységet. Van valaki aki esetleg már csinált, vagy tudja milyen tipus rakható be?
Vagy irányt tud adni, hogy kit keressek?Köszi
-
roti86
őstag
-
gjoco1
addikt
válasz
honeker #5363 üzenetére
Én egyenlőre a KIA ban több , mint két éve használok egy Kínai csodát és nincs vele gondom . Annyi , hogy ( ez nem gondja ) sokáig Launcherrel használtam . Valamikor a nyár elején kaptam frissítést rá és hagytam " szűzen " . Nem volt hangulatom újra belakni . Jóvanazúgy . .
Ez , amit mutattam a kollegának az a dolgozós T5 be vettem gombokért szintén jó . Szeretem , pedig karcsú a RAM , de rádió és zene hallgatásra szintén megfelel . A hangzása mindkettőnek Nálam jobb , mint a gyári volt . Ja a Tranyóba egy Kenvood egy din es volt . Használtam vettem az autót és egy viszonylag jó hangzású rádió volt , de pendrive t sem lehettet rádugni . ( azon vannak a kedvenc zenéim )
Egyszóval a két Android szépen muzsikál mindkét verdában . -
gjoco1
addikt
válasz
honeker #5359 üzenetére
Nos , remélem tudok segíteni .
Nálam ( most bekapcsoltam és így is marad . Fatya ez a funkció ) [ilyen] .
[Autó beállítás] .
[Egyéb beállítások] .
[Float bar be] - Nálad értelem szerűen ki . De amúgy miért zavar? Azt elfelejtettem fotózni , hogy itt lehet a hangerőt és a kezdő képernyőre való visszajutást . Nekem hasznos , mert a Transporterem nem kormányvezérlős . Jó , hogy feljött ez a kérdés . Már imádom ezt a lehetőséget .
Amúgy azt nem tudom , hogy Nálad mitől nem működik , ha ráböksz . -
deejayold
csendes tag
Köszöntök mindenkit! S.O.S. problémába ütköztem a saját balf...ságom miatt! Vettem egy M300S 7862 A ndroid 11 3/32GB fejegységet! Frissítettem a legújabbra a firmware-t. Sajnos a gyártó honlapján nem volt eléggé világos a pontos tipusra való, és a 9-10 collos kijelzősre való firmware-t tettem rá! A kép 90 fokkal jobbra elfordult, és kb a teljes méret negyede látszik csak! Így használhatatlan sajnos! A rávaló jó firmware-t meg most már hiába próbálom rátenni, kiírja, hogy csak 2022-07-02 utáni firmware-t lehet csak! Tudna valaki segíteni ebben nekem? Nem vagyok nagy Android szakértő sajnos! Kérlek szépen segítsetek! Köszönöm szépen előre is: Ákos
képek, infók a fejegységről: -
Olderer
újonc
Sziasztok, egy gyors kérdés, valamiért a kijelző, (androidos fejehyseg) semmire nem reagál, arra gondolok, hogy valamiért lezárt a kijelző, érintő panel! Lehetséges ez? Egy kis szürke 7 - 8 mm átmérőjű gomb jelent meg a bal oldalon! Esetleg van valami mód a feloldására? Előre is koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest