Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumtaz
senior tag
Használ valaki fejegységhez köthető DVR kamerát?
Már kipróbáltam egy OBDPEAK X9PRO-t, illetve egy Anytek X28-at.
Az X9Pro szép felvételeket csinál éjjel is, míg az X28 botrányos. Viszont utóbbiban van GPS Tracker, tehát a felvételen szerepelnek a GPS koordináták és a sebesség is, míg ez az X9-nél nincs meg. A fejegységen az alkalmazásban is vannak különbségek. Az X9 APP-je lassú, szakadozó az élő videókép megjelenítése, viszont az ADAS korrektűl működik benne. Mutatja az autók távolságát és a sávot és vizuálisan is jelez, ha egy autó túl közel van, vagy, ha elhagyom a sávot. Ezzel szemben az X28 alkalmazásában a kép akadásmentes, de az ADAS egyszerűen nem működik benne vizuálisan. Néha dob hangüzenetet, de semmi vizuális.
Ráadásul az X28 csak akkor működik, ha teljesen újraindítom a fejegységet. Meleg indításból a fejegység nem találja a kamerát, csak reboot után.
Nem talált még véletlenül valaki olyan kamerát, aminek jó a felvétel minősége, van benne GPS tracking és az alkalmazásban az ADAS is működik rendesen normális, akadásmentes élő képpel? -
Bigmasterl
tag
válasz
bokarcsi71
üzenetére
A keret szépen passzol igen. T27 re van méretezve.
-
bokarcsi71
aktív tag
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Ennek az ezüst kerete szépen illeszkedik a helyére?
-
pappsy62
tag
válasz
üzenetére
Köszönöm. Átnézem. Nekem van egy illumin kapcsoló a kocsiban. Amikor bekapcsolom a helyzetjelzőt vissza leveszi a fényerôt a gyári rádión és az óra kijelzôrôl. Most lehúztam a kapcsoloról a vezetéket, az óráról nem vesszi vissza de a rádióról továbbra is. Másnál is van ilyen fényerô csökkenés a helyzetjelzô kapcsolásakor?
-
Bigmasterl
tag
válasz
bokarcsi71
üzenetére
Nekem ilyenem van. Ez konkrétan [link] 2 GB os verzió. Meg vagyok elégedve vele teljes mértékben. Spotify Waze meg online rádiót használok rajt. Lassulást akadozást nem tapasztaltam most már kb 3 hónapja
-
petymek
senior tag
válasz
pappsy62
üzenetére
A fejegységre nincs ráragasztva a labkiosztas? A készülékek hátulján Prology csatlakozó van legtöbbször, de sajnos a gyártók más bekotest használnak. Pl. Míg egyik gyártó tápot tesz X lábra, addig másik ugyanarra hangszóró kimenetet. Ilyen cserénel
a vegfokbol távozik az addig életet jelentő füst. -
fenky
tag
válasz
gyvince
üzenetére
Én kötöttem Octavia II-be.
A 12 volt, a test, és a kapcsoló szál is rendben van?
Én egy ilyen [RCA kábel] segítségével vittem el. Értelemszerűen az "anya" részébe bedugod a fejegység "SUB" feliratú rca-ját, a másik végét meg az erősítő bemenet(!!) jobb-bal csatijába.
Lehet, hogy engedélyezni is kell az eq-ban. -
-
petymek
senior tag
válasz
totopad
üzenetére
A KLD KD-9007 (8) elég jó darab a fókuszba. A kezelő panel között van különbség a két típus szám között.
Figyelj rá, ha a régi MK3 focus, a facelift előtt, akkor az elakadás jelző kapcsoló mellett a központi zár kapcsolója is ott kell legyen. Erről megkülönböztetheted. Apple-el egyeztess. -
gyvince
senior tag
Sziasztok van a csoportban olyan aki kötött külső erősítőt ilyen kínai androidos fejre??
mély ládát szeretném rá kötni de az úristenért sem szólal meg akárhova kötöm az oké hogy van rajta csomó rca meg egy külön zöld ami a subwoofer de ugy az rca két végű az meg egy hova a bánatos izébe kell kötni ??
-
bl4ze
veterán
-
mlado
csendes tag
Sziasztok. Segítséget kérnék. Jimnybe szeretnék multimédiás fejegységet tenni. Mi az előnye illetve hátránya egy androidos fejnek egy Android autot tudó neves pl kenwood fejhez képest. Teljesítmény, funkciók, hangzás, stb. Illetve találtam egy xtrons pont bele illő egységet. Tudnátok erről véleményt mondani? A gyártóról, és hogy a tudása, a ram, az erősítő stb stb jónak tűnik e. Linkelem. Köszi
https://www.ebay.co.uk/itm/7-Android-10-0-Car-Radio-GPS-Stereo-DAB-Qualcomm-Bluetooth-5-0-for-Suzuki-Jimny/264749863264?fits=Car+Make%3ASuzuki%7CModel%3AJimny&hash=item3da4525160:g:AJoAAOSweDNe1M53
-
pappsy62
tag
Nem találok rajzot a gyári csatiról, a színek meg nem az igaziak. Ha valaki belefut kérem tegye közzé az eredeti csati bekötési rajzát. Van külön ill. kapcsolója is a kocsinak, lehet az kavar be, mert a rádió világítását is szabályozza eredetileg.
Köszönettel. -
svgyula
addikt
válasz
pappsy62
üzenetére
Szia! Ugyanez van azzal különbséggel, hogy én kötöttem be minden vezetéket nuku átalakító hisz az mindig egy plusz hibaforrás. A fejegység G4 Ill_DET vezetékre kell menni a világítás plusz vezetéknek. Akkor minden működik rendesen. Ezt nézd meg az átalakítóban. A suzukinál szokott előfordulni érdekesség. Nem csak az SX4 hanem a swift is érdekesen használja az ISO "szabványt"
-
pappsy62
tag
Sziasztok!
Beszereltem a yuehoo yh605 fejegységet, minden működik majdnem. Felkapcsoltam az autó világítását, felvillantak a gombok a fejegységen és elment a műszerfal világításom valamint a helyzetjelző világítás az autón. A biztit kicseréltem az autó működik de valami rosszul van bekötve a kábelkötegben így nem merem használni. Az autó suzuki sx4 és vettem átalakító kábelt is. Ha valaki tippet mi okozhatja a rövidzárat.
Köszi. -
bujdosolaci
friss újonc
Sziasztok!
És ilyet látott e már valaki? Junsun V1 2/32Gb. Minden tök jól működik kivéve itt a klíma applikáció. Már kaptam hozzá kétféle firmware frissítést a gyártótól, de ugyan ez a probléma maradt. Gondolom valami CANBUS probléma, mert az ajtó nyitásra sem reagál ugyanez az app viszont a kormány gombok működnek. Mi lehet a gond? Tudok valamit tenni ez ügyben? Link alatt a videó a problémáról!
Köszönöm szépen! -
yng80
csendes tag
Üdv, használ valaki TPMS eszközt andoidos fejegységhez? Lehet hozzá bármilyen szenzort tanítani, vagy csak a sajátot, amit vele együtt adnak? Én olyat keresek, amihez lehet más szenzort is tanítani.
-
totopad
senior tag
Hali, Tudtok ajánlani valami "best budget" (nem azért, mert smucig vagyok, hanem, valami olyat keresek, amiért nem kár, ha kilopnák a kocsiból) Apple carplay fejegységet MK3-as Focus-ba? Nézegetem már őket egy ideje, de elesztem a részletekbe. Alap dolgokra kellene, spoty -esetleg cd- gúgli maps, illetve nem ártana, ha a kijelző sötétithető (kikapcsolható) lenne menet közben.
-
Bery
csendes tag
Közben meg oldódott a probléma!
Leírom, hátha valaki így járna...
Mivel gyárilag nincs megoldva a fényerő szabályzás, ezért gondoltam töltök rá egy olyan programota ami ezt megoldja..... A kiszemelt áldozat a (Lux Lite Dash apk) volt.
Amikor ez a prg feltelepült, utána már mást nem engedett telepíteni....
Plusz a Wifi kapcsolatom is nagyon belassult...
-
kirkri
addikt
válasz
horist2
üzenetére
PX5 fejegység?
Nagyon kevés USB modemmel megy amit szeretnél, és azokat is szoftveresen mókolni kell, mert alapból nem működik. Feltűnt itt a topikban egy fórumtárs pár hónapja, aki megcsinálta, de sajnos nem egy aktív fórumozó, hiába írtam neki itt a csoportban és privátban is, nem válaszolt. Szóval egyelőre még nálam sincs megoldva a dolog, egy kiszuperált mobilt használok hotspotnak erre a célra.
-
svgyula
addikt
válasz
horist2
üzenetére
Szia! Bocs, hogy bele vau. Én véletlenül sem raknák az autó rádióba állandó wifi-net elérést! Ezeken a ROM-ok biztonsága egyáltalán sehol nincs garantálva! Ha feltörik akkor simán lenyúlják az adataidat. Ha vannak a telón bakkártyás adatok akkor még a két eszköz közötti bármilyen szinkronizálás is egy kockázat! Ha pedig neten lóg akkor ezeket az adatokat bármikor lenyúlhatják.
-
horist2
tag
Üdvözlet!
Van egy Adroidos fejegységem amire most szeretnék fix netet rakni sim kártyával.
Alapból nincs ben sim foglalat és azt a tanácsot kaptam, hogy usb stick-el megoldható, hogy netet varázsoljak rá.
Csinált valaki már ilyesmit? Működik?
Esetleg más megoldás? -
kovbandi82
őstag
válasz
kovbandi82
üzenetére
Bocsi, benéztem a topicot....
-
kovbandi82
őstag
Sziasztok. A következő gondom lenne. Adott egy Soundstream USA 364 4 csatornás erősítő. Az 1-2 channelen 1 pár 13 cm-es koaxális hangszóró van, a 3-4 channelen egy Hertz mélynyomó, 30 cm-es hangszóróval hídba kötve. A mély a “jobb” oldalon szól. Az erősítő 1 pár RCA-val van “meghajtva”, van kapcsoló rajta, hogy a 3-4 channel az 1-2-ről kapja a jelet, vagy “saját” rca betápról.
Az 1-2 channel potijai nemrég lettek cserélve, mert recsegtek, és random elment hol a jobb, hol a bal hangszóró. Hogy a lent leírt hiba akkor is fennállt-e, így azt nem tudom biztosra megmondani.
Nos indításnál, általában amikor naponta először indul a jobb oldali 13 cm-es hangszóró nem indul be. Ha elkezdem felvenni a hangerőt, akkor egyszer bekapcsol, és akkor patentul működik. Ha lecsatlakoztatom a mélynyomót, akkor viszont szépen indul a hangszóró. Valaki járt már így? Esetleg elképzelhető, hogy a “közös” rca miatt van így? A fejen 1 pár rca van, egy Y megoldás lenne, úgy szétosztanám a jelet.. -
Bery
csendes tag
Sziasztok!
Van egy androidos 7010B fejegységem, a gondom az hogy 4-5 apk telepítése utánn már nem enged több programot telepíteni! A telepítés gomb nem aktív, olyan mint ha lefegyna a telepítő kis ablak.... (Gyári ujra indítás után, megint ugyan az)
Tud valaki erre valami okosat mondani?
-
kzsi80
újonc
Sziasztok,
Egy 2007-es Vectra C-be keresek androidos fejegységet. Van tapasztalat? A Smarton márkáról vmi vélemény? Gyári kinézetet keresek. Sok helyen csak a "hegyes" előlapú van.
Köszi -
kirkri
addikt
válasz
öcsi321
üzenetére
Ha végképp nem találod, akkor azt javaslom vedd meg az Agama Launcher-t.
Ott a videóban láthatod is, hogy milyen formában mutatja a sebességet.
-
öcsi321
csendes tag
Üdv:
https://www.wish.com/hu/product/android-91-double-din-7-25d-hd-tft-touch-screen-gps-bluetooth-autoradio-car-mp5-player-car-stereo-radio-with-gps-wifi-fm-usbcam-suppport-rear-camera-5e07260cd2703a214fd17de2?hide_login_modal=true&share=webminden működik, csak a real speedet nem mutatja menet közben. A GPS aktív jó a jel, a navigáció tökéletesen fut. Kérlek ha valaki tud segíteni nagyon örülnék. Mivel se gyártó, sem azonosítási szám nincs rajta így még az interneten sem tudok hozzá keresgélni. [kép]
Előre is köszönöm mindenkinek aki segíteni tud. -
öcsi321
csendes tag
Üdv mindenkinek. vettem egy ilyen fejegységet: https://www.wish.com/product/5e07260cd2703a214fd17de2?share=web minden működik, csak a real speedet nem mutatja menet közben. Kérlek ha valaki tud segíteni nagyon örülnék
-
svgyula
addikt
Üdv! Ismét elfogadható áron van EU raktárból az a fejegység ami nekem napi szolgálatban van. Ha valakit érdekel.[link]
-
törölt tag
Köszönöm, ez már nekem nagy segítség.
Egy ilyen lett rendelve, egyenlőre nem tiszta milyen kábelek vannak hozzá pontosan. A kormánygombok elvileg nem canbus-os megoldásúak hanem simán ellennállásokat kapcsolatnak, szóval ha kell akkor összedrótozom. A saját kocsimba sikerrel beüzemeltem már egy hasonlót, csak ott egyszerűbb volt a sztori, nem voltak gombok, ezért próbáltam érdeklődni ne érjen meglepetés. De így már világos minden.Még egyszer köszi a segítséget! 

-
bl4ze
veterán
válasz
üzenetére
Bocs, de ez nem rémlik már, a dobozban biztosan nem volt - a fejegységen volt bekötéshez valami info.
A kormányon levő gombokat pedig ha jó fejegységet vettél akkor nem kell "Mókolni" mert tudni fogja kezelni a fejegység.Nem tudom melyik évjárat a Soul, de ha kompatibilis akkor itt van bekötéshez info :

-
-
-
VROBY
tag
Sziasztok!
Két hete szereztem be egy JUNSUN V1 2Gb 32Gb egységet ( https://www.aliexpress.com/item/4000875530846.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.6b6f4c4d3aJr79) Skoda Octavia 3.
A fejegység magyon könnyen beköthető, egyszerű a telepítés.
A CANBUS menü teljes mértékben minden adatot küld!
Talán csak a rádió érzékenysége bosszant egy kicsit. AF esetén gyorsan ugrik a másik sávra, de lehet, hogy inkább visszaáll. ( oda-vissza).
A fejegységet csak ajánlani tudom mindenkinek!
-
kirkri
addikt
válasz
Pityu89
üzenetére
Sajnos csak 728*492 felbontású, pedig kipróbáltam volna. Nekem olyan van, mint az általad linkeltek között a Fisheye 1080P MCCD néven futó. A felbontása kétségtelenül jó, csak a halszem optika furcsa egy kicsit a legömbölyített sarkakkal.
(#2021) Pityu89: A videó alapján tetszik a működése. Mennyire pontos amit mutat a csíkozás?
-
Pityu89
senior tag
Itt egy videó a giroszkópos működésről
[link] -
Pityu89
senior tag
Ebből vettem a 4 ledes dinamic trajectory kiadást. Giroszkóp elvén működik, nincs az autó CAN bus rendszerével.
Érdemes 12V szűrőt is venni, nálam is összeszedett minden zajt, így kellett használni.
[link] -
fatomas673
tag
válasz
meridaharcos
üzenetére
-
kirkri
addikt
válasz
Pityu89
üzenetére
Giroszkópos változatot ilyen utólagos kamerában még nem is láttam. Adsz hozzá linket?
Igazából az enyémmel sincs semmi probléma, bár gondolkodom rajta, hogy ki kellene próbálnom egy másikat is, mert nekem nem annyira jött be a halszem optikás kamera, amit vettem a fejegységhez. (Pedig van egy sima is, de azt soha nem kötöttem be, mert azt barkácsolnom kellene, mivel a jelenlegi nekem is rendszámtábla világításos, amit meg a fejegységhez kaptam az nem az. ) -
gyvince
senior tag
milyen tolató kamerát érdemes venni ??
-
meridaharcos
senior tag
válasz
fatomas673
üzenetére
AGAMA Car Launcher, ajánlom.

-
kirkri
addikt
válasz
fatomas673
üzenetére
Ez nem a gyári launcher amit nála látsz, hanem az Agama. Azt olyanra színezed amilyenre akarod, minden részén egyedileg állítható a szín.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest