- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
Kristof14 #30005 üzenetére
OnePlus 3T elég durva ajánlat, de még a sima 3 is. Akkor most Telekomnál pl nagyon jó áron volt a Honor 8 (nem tudom még most is olcsó-e), de pl az A5 2016 nagyon jó vétel szolgáltatótól, vagy a 2017-es... De, ahogy írták, az S7 aprón nagyon jó vétel pl. IPhone-ról : baszott drága használtan is, de úgyis csak 1 évig használható, mert utána szétlassítják (és amúgy is csak az S széria éri meg).
-
saelin
veterán
válasz
Kristof14 #12713 üzenetére
Van női munkatársam (45 éves gépkezelő), szóval attól függ mit csinál. Ha azt csinálná amit én; csiszolás-vágás flexxel, anyag mozgatás stb. akkor talán, de amúgy sem vészes, van targonca, emelő szerkezetek és szinte mindent géppel csinálunk.
Simán tudná egy jó kondiban lévő nő is csinálni, én is csak 52 kiló vagyok és nem szakadok bele ... -
saelin
veterán
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
Kristof14 #12626 üzenetére
Na kristóf én most lépek ,mert még dolgom van
holnap jövök, köszönöm a meghívást ebbe a társaságba, mondtam gyorsan megutálnak XD ^^
Holnap is jövök #villámvili és #sárgatacskó, öröm volt veletek ma beszélni
Jó éjt előre is mindenkinekTomi_Ohl tudom ,hogy igazad van nyugi
Érted ,hogy ő taknyosozik és még a lebegő értesítéseket sem vágta meg a hibátlan fordításokat, hát röhej
Neked is jó éjt
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Kristof14 #12573 üzenetére
Lemerem fogadni nem használtál még lollit akkor.
Aksiban nálunk jobb a KK mégse térek vissza mert kiesnének olyan apróságok mint a trusted devices, trusted places, notification control, új quick settings (csak amik hirtelen eszembe jutottak) amik nélkül szar lenne ott lenni annyira megszoktam őket
Nem mondtam én, hogy a MIUI nem.
Csak arra reagáltam, hogy a xiaomi milyen gyorsan nyomja a frissítéseket. -
-
s3nsitivity
addikt
-
-
Penguin95
senior tag
válasz
Kristof14 #12172 üzenetére
Erre a Google fordítós dologra csak ennyit:
Osztálytárs be akart vágódni az egykori némettanárunknál (osztályfőnökünk is volt akkoriban), és németül akarta megkérdezni, hogy kimehet-e mosdóba. Fel is tette a kérdést, a tanár meg bámult nagy szemekkel. Mint kiderült, ez az idióta a fordítóból akart okos lenni, és ezt kérdezte: Melyik irányba süllyedhetek el?
Egy másik, mikor házi volt lefordítani néhány mondatot magyarról németre. Az egyik ilyen mondat az volt, hogy én sonkát eszem. Ez helyesen ugyebár Ich esse Schinken. Na ez a szerencsétlen meg ezt írta a fordító tanácsára: Ich esse sinken. Ez nagyjából annyit tesz: Én mosogatót eszem.
CJ: Ja, tényleg. Sorry, Macsk.
(Ha már Oingvin vagy mi vagyok.)
Tomi: Persze, mert Ő még a vodkámra is pályázott.
no more: Azt hiszem ez a top komment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby rádiós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest