-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Kinsiinoo #14217 üzenetére
"Nem valószínű, hogy ott bárkinek is nyert ügye lenne."
De, volt már rá példa. Akár végleges kitiltást is vissza lehet állítani, ha téves akció volt.Mivel nem vagyunk gépek ezért minden egyes esetnél egyénileg mérlegelünk.
Durvább eseteknél vagy többszörös visszaesőknél megvitatjuk a többiekkel az esetet (pl jár-e a végleges). -
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Kinsiinoo #14210 üzenetére
Ha nincs vele több gond, akkor neki sem lesz belőle gondja. A kitiltás elévül 1 év után amennyiben nem kap újabbat.
Ezért van kitalálva a fokozatosság elve. 30 perc az már a második fokozat.Tomi_Ohl: azért vagyok itt, mert "munkát" adtok nekem. Ha nem kellene semmit moderálni, akkor észre sem vennétek, hogy itt vagyok.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Kinsiinoo #14208 üzenetére
Utolsó hozzászólásom a banning témában (nem vagyok papagáj):
Azért vannak alapelvek, hogy tudja mindenki mit szabad és mit nem. Szerintem viccnek szántad, hogy fognunk kéne az 555000 tagnak a kezét, és gyengéden a fülébe súgni miután leoltott valakit vagy elküldött a sunyiba, esetleg napok óta trollkodik valamivel, hogy nem kéne, mert ez tilos?!Ja és ezt a "nevetséges" szabályt te is elfogadtad regisztrációnál.
s3nsitivity: idézném: "A Szolgáltatás területén a Felhasználói Tartalom az Adminisztrátorok által ellenőrzött (kivétel: felhasználói jelszavak és a privát üzenetek), mely tevékenység összességében a Moderáció."
Nincs különbség moderálás szempontjából ON és OFFtopik között. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Kinsiinoo #14193 üzenetére
Nem célom a bezárás, de meg kell értenetek, hogy minden topikra azonos szabályok vonatkoznak.
Igen OFF-ban lazább a gyeplő olyan tekintetben, hogy szakmai weboldalon van, de nem szakmai témáról szól. Viszont az alapszabályok minden pontja itt is érvényes.
Az elmúlt napokban kezdtem finoman, majd mivel ez hatástalan volt egyre erőteljesebben hangot adni annak rossz irányba halad a topik. (ezt ne fogjátok rám, nem én írogatom a moderátornak, hogy iSheep, meg alpári stílusban szólok vissza valakinek)
Ennyire nagy kérés lenne a másik százezer topikban is érvényes szabályok betartása?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Kinsiinoo #13878 üzenetére
Ja, tuti mi repülünk, most egy ideig meg kéne húznunk magunkat, hogy elfeledjenek.
saelin
csak azt ne mondd, hogy 2 is van... Akkor nemcsak hímnős, hanem duplahímnős vagy?Flind akartam már törölni a Vibert, de nem engedték, úgyhogy megígértem, hogy hagyom, amíg nem lesz új gépem.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Kinsiinoo #13238 üzenetére
Próbáltam... DX8 mediumra volt elég a gépem(E6300, 9500GT, 3GB ram), nem volt úgy olyan élvezet, majd kirpróbálom hátha elég a DX9 low-mediumra a gépem, úgy hogy mindhárom részt majdnem kimaxolva grafmoddal elviszi a gépem... OPTIMALIZÁCIÓ kéne sok játékra.
WOW, egy Stalker fan! Már hárman vagyunk:
te(Kinsiinoo)
én(CJ4567)
Pabu(Balathruin) -
Flind
senior tag
válasz
Kinsiinoo #12792 üzenetére
De én az Android OFF topicra értettem. Simán az újoncok nem zavarnak.
Amúgy meg ha már így felhoztad, nem vagy régebbi tag, csak én közben accountot váltottam.
(#12794) batai15: Ezzel én is így vagyok.
(#12797) s3nsitivity: Dehogy, téged bírlak. Pedig HTC-s vagy.
A rákot is bírom, pedig jozso korában kevés ember volt itt, akivel többet vitatkoztam nála.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Kinsiinoo #12632 üzenetére
Milyen lebegő értesítés te agyhalott? Szó se volt róla.
Meg ha már így felhozatad remélem tisztában vagy vele, hogy az AOSP kódból nyúlta a xiaomi.
Na meg közel se olyan mint az igazi.
A lock screen notiról volt szó és igen, 6 ban már lehet benne van, na bumm. 5 ig elég gáz volt..
Azt meg, hogy a nyelv és a programkód fordulást össze kevered már szóra se méltatom.
Egyszerűen annyi eszed van mint egy almásnak.
Ha még egyszer kelted itt a hangulatot a sületlenségeiddel akkor én magam fogok moderátort hívni rád. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Kinsiinoo #12615 üzenetére
Figyelj, nem látott még MIUI 6-ot, és szelektíven csak a szart látja róla, ez van. Volt itt egy G2-es tapasztalat, ahol valami ezer éves hiányos félrefordított magyar nyelv volt benne.
Multiban meg MIUIHU-ban rendes magyar van, de Globalban nincs semmilyen, bármit is mondasz. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Kinsiinoo #12587 üzenetére
A MIUI Global tehát minden nyelvre kiadott és fejlesztett
Látom te se infós vagy.. A fordított kifejezesét nem a nyelvre értettem hanem a szerverre ahol fordul a kód.
Lehet benne van egy pár de elég szarul működnek ahogy hallottam.
Na meg a lockscreen notification is hiányzik.
Khm, nincs olyan készülék amit ha tényleg rendesen használsz elmegy 2 napig.
Nálam olyan 1,3 - 1,6 giga között mozog a SZABAD RAM
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Kinsiinoo #12556 üzenetére
Hol is tart a MIUI v6 Lollival?
Na de akkor:
- Hivatalosan ROOT-olható, nyitható a BL
- Garancia vesztés nélkül, plusz a garancia nem javításra szól hanem cserére.. 2 évig!
- 4 féle HIVATALOS rom
- Abból az egyikre NAPONTA érkezik frissítés
- A téma mennyiséget meg inkább nem fejtem ki.Nyertem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged