Új hozzászólás Aktív témák

• Robi BALBOA

őstag

Hy!
    Valaki segítsen nekem.
    Rendeltem egy Vivo Xplay telefont, előre telepített Google playel és rootolva, működik is, a system update letölti a legujabb frissítést, kéri, hogy indítsam újra, mert csak úgy megy a frissítés telepítése, újraindítom bejön a cwm, meg is találja a frissítést el is kezdi telepíteni, de valamit hibát kiír(na itt nem variáltm, felajánlotta, hogy indítsam újra és újra is indítottam, a teló megy csak ügye maradt a régebbi szoftver verzió).
    Valahol azt olvastam, hogy a root miatt nem tud frissíteni, két dolog volt(van rajta) root explorer(ezt sikeült playen keresztül leszednem), de van valmi kínai root progi ami ezen a néven van fenn a playen: 授权管理
    Na ebben a progiban egy szót sem értek(mivel kínai), de a playben is csak az van fenn, hogy telepítve és nem engedi törölni, de gondolom lehet valahogyan unrootolni és akkor talán menne a frissítés vagy ide teljesen stock rom kellene? Ja és a factory reset sem segített a progit nem távolította el.

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/

Új hozzászólás Aktív témák